Dany007#23
Na akkor nézzük :)A hype tényleg gázos volt...dehát ez a biznisz...
Rádió tényleg nincs =/
4Gb os at már nem is gyártanak csak 8-16gb-ot. Ehhez nem hinném, hogy szükség lenne memó bővítésre. Akinek nem elég a 16Gb...háát szal érted...azért 4-5 éve még a 64-128mb volt a csúcs, ahhoz képest nem rossz előrelépés. Nem hinném, hogy bárki egész DvD gyűjteményt akarna telefonon hordozni. Arról nembeszélve, hogy a minőség miatt az xvid szintü tömörítés is bőven elég. Kis free converter progival úgy számoltam a 4gb-ra 2 teljes filmet fel tudok rakni "kiváló" megnevezésü minőségben úgy, hogy marad bőven hely zenének képeknek.
Kamera szintén szar! Egyet értek! Nemcsak, hogy 2Mp, de nagyon csúnya zajos képeket is csinál!
Viszont ha fényképezni akarok, akkor semmi pénzért nem fogok telefont használni. Legyen az 5-8Mpixel akármilyen szuper, messziről kiszúrom, hogy telcsis kép...Néztem jópár tesztet főleg a mobilarenan, és egyik telcsis kép minősége (nem a Mpixel) sem éri el a 4 éve vásárolt canon digit gépünkét ami csak 4Mpixeles, de maga a kép minősége még mindig jobb mint bámelyik csúcsmobilé. Egyszerűen nem arra való. Szal ha az ember tényleg igényes képeket akar, akkor nem telefonnal fogja csinálni, mert körberöhögik.
Arra meg, hogy csakúgy "kattintgasson" az ember, bőven elég a 2-3Mpixel.
GPS tényleg nincs, ahogy írtam én is. Nagy hiba. De az usa-ban kicsit mások a dolgok... Van google maps. Amiben útvonalkövető rendszer is van. Igaz net elérés kell hozzá, de ott kint egy kicsit álltalánosabb a netelérés mint itthon.
Dehogy féle a touchscreentől :) Itthonis a bankokban a sorszámhúzós rendszert már évek óta alkalmazzák, és ott kicsit többet tapizzák a képernyőt mint én a telefont, és hát azóta se cserélték le őket. Legalább is itt a környéken szinte minden bankban közintézményben ilyen van.
Persze, mért ne nyomogatnám a kijelzőt? :) Virtuális gombokat szintén.
Mellesleg ha játszani akarok, akkor leülök a gép elé benyomom a Crysist, a Cod 4-et vagy a Test Drive Unlimitedet. Minek üljek le egy "portable" cuccokra szánt játék gagyi grafikája elé, amikor itt a jelenlegi "csúcsgrafika" a számítógépen?