• Tinman #16
    Nincs az iPhone-al különösebb baj, azon kívül, hogy borsos árért adhattak volna több technikát bele. Ezen kívül már csak a hype zavar körülötte, pusztán mert USA, meg mert Apple.

iPhone-ban még ez nagyon nem szimpi:
    - Rádió Nincs /kell... sokat, használom, főleg reggel/
    - Memória 4 GB /mivel N82 képe tv-re köthető és mp4 !izomból! nem okoz neki gondot, 8GB elég is, nyaraláskor telpakolom pár filmmel és esténként van mit nézni/
    - Memória bővíthetőség Nincs /kapják be!!!!!!!!/
    - Hanghívás Nincs /apróság, de én használom/
    - Kamera felbontása 2 Mpixel /jelenleg 5 Megapixeles képeket gyártok és mindenki tátja a száját... tegnap csinálta 1 órás videot MP4-ben a telefonnal és nem hitték el, hogy telóval készítettem/
    -GPS Nincs /anyátok...2007/2008-ban egy 100k feletti telóban tessék már beletenni azt a 15 ezres cuccot. Mióta hangnavigációval járok, rengeteg benzint megspóroltam a rövidebb utakkal... lassan a teló fele összejön ilyenekből!/
    - TV be vagy kimenet Nincs /szomorú!!!!/

"Viszont még soha senki nem építette be telefonba. Ujjakra optimalizállt programokkal stb"

Ez tényleg jól hangzik, jól néz ki etc. De nem félsz? Mégiscsak állandóan a kezeddel taperolod a kijelzőt. A touchscreenek, meg nem éppen a hosszú életükről és a jó állóképességről híresek.
    És ha játszani akarsz mondjuk egy autós címmel? /N82-ön N-gage 2.0 nagyon frankó dolgokra képes.../ Akkor is nyomogatod ezerrel a kijelzőt? Hát nem is tudom :-/