Dany007#10
Szerintem is érdemes lenne utánna nézned kicsit, vagy kipróbálni élőben.
Nekem tavaly október óta van. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, eddig semmi probléma nem volt vele.
Tény, hogy rengeteg hibája, gyerekbetegsége van. Nem tagadom, én is oldalakon tudnám sorolni.
Mindamellett viszont az egyik legkönyebben és leggyorsabban kezelhető telefon.
A töltés (loading) fogalmát jóformán el is lehet felejteni! Kép kezelés, megjelenítés is a maximumon van.
Nagybátyám akart vagizni a Nokia N90-esével még karácsonykor. Kb 70 rugó volt. Aztán megnéztem a képgalériát, de amikor a zoomnál is fél perceket töltött hozzávágtam, és megmutattam neki az iPhone-t. Mondanom se kell lesett az álla.
Ott nincsen töltés idő a képgalériánál. Nincs töltés idő a zoomnál sem. Sem a kép váltásoknál. Se semminél!
Ja, mellesleg mindez ahhoz képest, hogy ez NEM PDA! Mindenki keveri.... Sohase volt róla szó, hogy az Apple iPhone PDA. Egy telefon. Ennyi. Az, hogy tud egyes PDA funkciókat az egy dolog. De nem PDA-nak készült.
Mindamellett most, hogy nyíltá tették a fejlesztők számára is pár hónap és több ezer felhasználói program jön majd ki a már meglévő több száz mellé :) Így jóval többet fog tudni mint egy sima PDA. Bár sz.tem programellátottság szempontjából talán már most jobb, bár ez erős kijelentés volt elismerem :)
Ja, meg a szó kiegészítés tényleg idegesítő tud lenni néha, viszont a magyar szavakat is megtanulja, és pár sms után, már a magyar szót ajánlja fel behelyetesítésnek!
Szóval sz.tem először használja valaki pár hónapig a telcsit, aztán térjen vissza egy 7köznapi billentyűs 4x4cm-es kijelzőjü akármilyen Nokiához, és észre fogja venni a különbséget!