Online játék
  • bigapó
    #17
    általános tippek amiket ajánlok:

    - óvatosan a pénzköltéssel. meg kell találni az édes egyensúlyt a megfelelő mennyiségű/fejlettségű cuccok között, mert minden kör végén bónusz-pénzt oszt a gép. Ez az első időkben 5%, az éppen meglévő GOLD-ot szorozza, amit lehet növelni 2,5%-onként minden BOSS kilövése után, max 40% körülre. Legelőször ezt kell feltápolni és persze mindig arra törekedni, hogy a körök végén minél magasabb értéket szorozzon.

    - Én úgy szoktam, hogy amíg elegendő egy bizonyos mennyiségű védelmi eszköz addig nem veszek semmit, amint kezdenek kiszökni, már rakom is le a többit, persze csak amíg kell. Közben mindig figyelem a lóvét, meghúzok egy határt ami alá nem megyek és addig költök fejlesztésre, de többet nem. Ez a taktika viszont iszonyú figyelmet igényel, pölö jön egy Boss, kinyírja az egyik egységemet, rés nyílik a védelemen és a gép rögtön azon az úton küldi ki az embereit, mert az lesz a legrövidebb út, ha ezt nem tömöm be időben, egy csomó pálcika meg tud szökni, az pedig pontveszteség.

    Majd rakok be képet, hogy Én hogy rendezem a soraim, tapasztalat mondja, hogy jó taktika:) az első 25 körig kicsit nehezebb, mert akkor még nincs sok lóvé, de aztán jö az ereszd el a hajamat. Volt olyan, hogy 700000(!) Goldom volt, folyamatosan tudtam fejleszteni, mégse csináltam csak 7500 pontot. Ebben kérnék segítséget, hogy kinek hogy sikerül. Lehet, hogy minden egységet meg kell venni és lerakni a pályára belőle legalább egy darabot, lehet, hogy az számít, hogy amik lent vannak maxra legyenek kifejlesztve. Nem tudom, mindenesetre a vezető 8300 pontot eddig fogalmam sincs, hogy érték el:)