(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • kakimakika
    nah,ez már kedvemre való vitatkozás:D halál a wowra:DD amúgy nem rossz game,de a grafikája...kb walt disney feeling,de a tartalma az nem rossz,elég sokminden van benne,közel annyi mint l2ben(ezt nem hagyhattam ki,de igaz:DD) azt viszont ne mondja már nekem senki,hogy az nem koppintás!!már hogy ne lenne az,volt már előtte jó pár mmo,csak az volt az első ami fasza sikereket ért el,és a mai napig emlegetik.igazából a mai napig olyan game ami európában is elérhető,és értelmesnek mondható,az a wow és az l2.wow az a questelni szerető,wlt disney pictures rajongóknak való,l2 meg azoknak akik a pvpzést háborúzást szeretik,meg a változatosságot,más még sajna nem elérhető ami hosszú ideig leköthetne akárkit is,és itt most hosszú évekről beszélek,nem pedig hónapokról!itt van pl requiem,ezzel is elvoltam 1-2 hónapig,de egy idő után szó szerint szenvedés az egész,olyan alapvető dolgokat baszták szét a gamet,amik miatt nem köt le senkit csak rövid ideig.de amúgy ha belegondoltok,minden mmo koppintás,de ez nem lényeg,a lényeg h fasza legyen és lehessen vele játszani,többi már csak buzerálás a szavakkal,mert nem lényeges dolgok!