4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Munszu
    Cence te még requiem-ezel?
  • Cence
    a wow nem sikereket ért el fincsike, hanem halálra van reklámozva, adok neked én olyan mmokkal foglalkozo oldalt, hogy még most is midnen 2-3. hir WoW os és az olvasoknak már kivan vele a segge... mert unják, de muszáj tolni, sőt ma már energia italt is reklámoznak a wowwal v mi a fost szal, nem sikereket ért el, hanem agyon van reklámozva és ha egy kis tizenéves látja a tv ben, hogy jajj de jo brad pit is azzal tolja, anya vedd meg anya megveszi accot regel és igy van 12 millio előfizetője (aminek a 3/4 inaktiv) csak ezt elfelejtik mondani :)
  • kakimakika
    nah,ez már kedvemre való vitatkozás:D halál a wowra:DD amúgy nem rossz game,de a grafikája...kb walt disney feeling,de a tartalma az nem rossz,elég sokminden van benne,közel annyi mint l2ben(ezt nem hagyhattam ki,de igaz:DD) azt viszont ne mondja már nekem senki,hogy az nem koppintás!!már hogy ne lenne az,volt már előtte jó pár mmo,csak az volt az első ami fasza sikereket ért el,és a mai napig emlegetik.igazából a mai napig olyan game ami európában is elérhető,és értelmesnek mondható,az a wow és az l2.wow az a questelni szerető,wlt disney pictures rajongóknak való,l2 meg azoknak akik a pvpzést háborúzást szeretik,meg a változatosságot,más még sajna nem elérhető ami hosszú ideig leköthetne akárkit is,és itt most hosszú évekről beszélek,nem pedig hónapokról!itt van pl requiem,ezzel is elvoltam 1-2 hónapig,de egy idő után szó szerint szenvedés az egész,olyan alapvető dolgokat baszták szét a gamet,amik miatt nem köt le senkit csak rövid ideig.de amúgy ha belegondoltok,minden mmo koppintás,de ez nem lényeg,a lényeg h fasza legyen és lehessen vele játszani,többi már csak buzerálás a szavakkal,mert nem lényeges dolgok!
  • Cence
    adok 1 linket neki ;D
    ezellen is lázadtak a wowosok a kommentekben nem gyengén, ajánlom figyelmetekben (nem képesek elfogadni, hogy a WoW egy koppintás)
    Erre tessék! :D
  • Doomista
    elirtad...nem kicsit,nagyon.
    kapásból megsúgom neked, hogy a knight online,the sierra network öregebb mint a wow,és a blizzard gyerekek is koppintottak pár dolgot a knight onlineből is.
  • RaSzTaH
    jah hát igen, a wow az első mmo ! kicsit el vagy tévedve fiúcska...
  • Cence
    amugy nem értem mi bajod a RoM al? itt 2 en is tolják (én is probáltam) egy az egyben mintha a WoW köpte volna ki, más mapokkal (meg tán kasztnevekkel) :D
  • Jockey
    a wow 75% koppintás, de szép gondolat volt azért...
  • Tomy Lee
    Én sem találtam:(
    Hát akkor ennyi a játékról thx azért..
  • Cence
    ha jól tom, nincs ilyen opció benne...
  • Tomy Lee
    Hát arra is meg úgy egyébként az egész kezelő felületre.Full felbontásban van de olyan kicsi minden alig látom.Szövegek stb..
  • Cence
    tényleg? akkor a WoW kiről kopizott? kitől "vette" a kezdő lökést? fogadok nem tudod :)

továbbá ez egy hülyeség, Minden MMORPG ben ugyanazt tudod csinálni sőt ugyanazt is kell, mobokat ölni, hogy fejlödj, aztán, hogy a készítők hogyan füszerezik ezt meg (lásd bányászás, horgászás...stb) ez már rajtuk múlik.
    Sajnos Requiem abba a kategoriába esik ahol a fejlesztők tesznek a játékra ill a játékosra, jómagam szüneteltetem mert event van és a szervereik nem birják a nagy tömeget, ezáltal szétlaggolom az agyam...

a skill bárra gondolsz Tomy?
  • Tomy Lee
    Sziasztok.
    Interface-t,hogy lehet nagyobbítani?Köszi..
  • matolcsidav
    am tényleg minden MMORPG a WoW ra épül akkor is ha nem hasonlít rá ez papír szerű az életben ha 1ik cég kihoz valami újat a másik lemásolja más történettel elnevezésekkel a blizzard cssak a kezdő lökést adta az mmorpg knek
    én is wow oztam ( 3 hete hagytam abba:P) pont ma akartam vissza raknioi mert halálra untam magam a nyári szünet 2. napjában és pont ráleltem erre a gamere remélem 1 ideig pótolja a wow ot ( eddigi mmokban azért csalődtam mert túl gyengék voltak a wow hoz képest sro,cabal,kalo,knightso,zu,meti1,2,L2,ROM stb de remélem ez fel ér naggyából a wow os játék élménnyel
  • matolcsidav
    valaki akinek van xfire je az vegyen fel matolcsidav néven
    most kezdeném a gamet és majd kellnek a helpek
  • Cence
    vmi peti irt nekem karikkal kapcsolatban, írtam neki válasz emailt amit nem kapott meg (vmi miatt nem küldi el a mailt a mail cimedre.
    Meglesem mim van még és szólok. kb milyen kari kéne?
  • Cence
    www.hellobunny.atw.hu

Linkek-> Rockiem regisztrálsz ott van egy requiem map kiválasztod melyik kell megkeresed az adott npc-t és megmutatja hol van!
  • KaszaN
    Nincs véletlenül egy térkép amin jelöli hogy meik npc hol található? Nagyon jóljönne.
  • Cence
    akarom mondani a guildba :D
  • Cence
    ha on vagy írj rá Punisher re és beveszlek a partyba
  • Cence
    annak aki más szerveren van és esetleg át szeretne jönni Hammerine ra de nincs kedve megint az elejétől játszani feltudok ajánlani pár karaktert ami lvl 60+ persze feltételek vannak de nem olyan nagyok jelenleg 3 karakter van:
    Commander
    Defiler
    Tempest

ha valakit érdekel bármelyik pm me és megbeszéljük
  • Cence
    Megoldották az error problémátXD
  • KaszaN
    Oké akkor várok...csak az zavar hogy ezmiatt újratelepítettem a játékot szóval most megin megkell majd várnom azt a fél órás updatet XD
  • Cence
    valami nagy probléma van, sokakat nem enged fel, nem veled van a gond fixálják majd... csak had aludjanak még :)
  • KaszaN
    Akkor ilyeneket csinál? A többi játékban nem az update ablak elött szokott ez kijönni. Más feltud menni?
  • foxxi
    Lehet szerver karbantartás van.
  • KaszaN
    Szevasztok leszedtem a játékot ki is próbáltam minden faszán működött. De ma elakarom indítani és hibát ír!
    UpdaterUsa
    Error 06: Failed Internet connect
    Mi baja van az internettel? Tegnap még működött! Mégis mi a fene térténhet az alatt az idő alatt amíg a gép kivan kapcsolva?
  • Gubberx
    a terminator salvation másfél óra volt mire végigvittem :D szal azzal nem leszel el sokáig :D
  • Cence
    továbbá leszedtem gta 4 et, kiprobáltam végre, a sok huzo kritika mellett. Kellemesen csalodtam benne, nagyon toppon van szerintem a játék, ugyhogy meg is rendeltem, persze olcsobban igy 2 öt kapok 1 áráért, most megyek utalni a pénzt és alig várom hogy megjöjjön mert a multi gta ban eddig még mindig feledhetetlen élmény volt :)
  • Cence
    ez érdekes mostmár engem is érdekel, mondj el mindent amit tudsz :D
  • foxxi
    jövő hónapban? Akkor te tudsz valamit!
  • Leirren
    Egyelőre még nem. Most szedem a terminator salvationt, meg hozzák majd nekem a fallout3-at, jövő hónapban meg lehet megnézem az új star warsos mmo-t. Aztán meglátom...
  • Cence
    megújult a guild oldal! megnézhetitek ide kattintva!
    a videókon belül felkerült 1 kisebb AoE party ami naponta szokott lenni, és amint tudom felteszem a többit is (insták..stb)
  • Cence
    játszol valami más gameval? req mellett? ha nem ajánlok valami más stilusut, pl autos vagy valamit ami tetszik, feldob nem lesz olyan unalmas és nem nagyon megy el a kedved tőle
  • Cence
    megint? :)
  • Leirren
    Még megvagyunk úgy ahogy. Sajna már nem érzem az összetartást. Kevesebb a guild instázás is, nekem sincs már úgy kedvem játszani. Lehet megint pihentetni kellene...
  • Cence
    leirre mi ujság van veled? rég hallottam felöled és a guild felöl
  • Doomista
    halucinálsz! a wow jobb mint a rom !
  • Gubberx
    ááááááá köze nincs hozzá :P
  • Leirren
    Még jó, hogy a rom kicsit se hasonlít a wowra. :P