The Requiem: Bloodymare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Mindenki a saját fikájának a huszára!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
mi az, hogy volt? AZ IS!
én felélesztem még igy is.
igazából felelötlen voltam?! vagy nem tudom, mikor szüneteltettem a játékot, adtam guild jogokat azoknak az embereknek akiket ismertem OB ota és ugy gondoltam megérdemlik. Majd most mikor vissza jöttem, nem láttam mást, csak hogy alaptomos modon kihasználták a guildom és szétcseszték, egy olyan gyerek csinált guildot aki már 2x megbukott guild leader lenni a játék során egy olyan guildal ami már open beta alatt is megbukott. De ha ez nem elég az én guildombol áthivott mindenkit a sajátjába ill akit nem ért el annak ki irta az ÉN guildomnak a Guild Noticejába, hogy Új guild van és mindenki MENJEN át hozzájuk...stb
erre nem tudok mit mondani, Magyarok vagyunk...
nem fogok vissza hivni embereket, nem érdekem, hogy 8 guildban legyenek a magyarok, mindenki érezze jól magát ott ahol van, de az adott személy(ek) még fognak szenvedni emiatt. Áthivtak engem is (LOL?) de nem fogok otthagyni egy olyan guildet amit ha egy player aki 1 ideje már játszik mindig megjegyzik, hogy játszunk e még? tudják, hogy jó guild...stb örülnek hogy visszajöttünk...stb
errõl ennyit, gerinc szorulhatna beléjük...
War. War never changes.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
War. War never changes.
War. War never changes.
persze csak ha ti is benne vagytok
War. War never changes.
csak lásd be, hogy nem minden müködik csak azért mert valaki azt mondja...
kb a játék helyzetét az orszgéhoz lehetne még hasonlitani, mindenki tolja bele a pénzt és csak romlik...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
és azt tudtad, hogy a "heti javításban" van, hogy 4 hétig mégcsak 1 bugot se javítanak, hanem csak a nagy "item of the week" árát viszik le fel az Item Mallban, de elõfordult, hogy április elsején bedoptak, egy olyna patch note-ot, hogym indenki örült neki tetszett az emberekenkek, majd közölték, hogy áprilisi tréfa és javitottak 1-2 vizuál bugot, holott a játékban az lenne a legkevesebb, és akkor javitanak 1 et, bejön vele 8 másik, miota bejött a Xenoa faj nem tudták azt megoldani, hogy ne legyen OVERPOWERED karakter egyik ágán sem, csak mert a Ranger és az Elementalist igenis OVERPOWERED karakter...
és akkor most is haldoklik a játék gazdasága és mit tesznek?? elõfizetés árakat csökkentenek (Y) tényleg milyen eszesek, persze ami pénzt az ember beleöl azt nem látja viszont mert a Gravity nem forgatja bele EBBE a játékba...
nem adjak új zonákat closed beta óta, nem nagyon lehet fejlödni 60 után, mert azért az, hogy 60 felett +80% al azaz premiummal meg scrollal 2 hónap grind legyen 1 lvl az undorító...
Arról nem beszélek, hogy lvl 62 ön, több % ot kapok addig mig kiütöm a mobbol a 80 rare itemet, mint magáért a QUESTÉRT és állok ott, bõ 2-3 órás grind után és kapok 0.5% expet
és akkor gondolkodom, hogy mi a fasz van???
de jah, kaptok heti egy javítást 😊
--
thx
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
a készítõk lefossák, hogy fizetsz e nekik vagy sem, ami pénzt kapnak a játékból azt nem akarják vissza forgatni bele, ezért tart ott requiem ahol tart.
továbbá grat a lvl 20 hoz, mostmár értem miértnem hittetek nekem arról amit mondtam (amugy Cence vok per pill)
War. War never changes.
War. War never changes.
Amúgy asszem anyiass vagy milyen stone pit-tõl nyugatra vannak...
War. War never changes.