(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    nem értelek, miért kell itt reklámozni minden fost? nyilván valóan nem véletlen kezdett el ide írni ill a requemmel játszani. Aztán vagy te mint ős farok és mindig azt a trágyát hozod fel példának a REQUIEM topicba és probálod csalni az embereket. Mivan Rune of fosban nincs ember v mi? esetleg pénzt kapsz minden egyes emberért...
    Kicsit kezd szánalmas lenni amit csinálsz doom barátom nem gondolod? és az msn es irkálásról is leszokhatnál HA nem tudsz mást írni csak több órán keresztül egy szót: requiem...
    Kezdetben értelmesebnek hittelek, lehet kár volt...
    aztán várom az újabb anyázos szövegedet, meg azt, hogy én mekkora trágya vagyok meg a játék meg ilyenek. Nem nagyon érdekel a játékhoz sincs sok közöm és tény és való h nem lenne ilyen ratyi ha foglalkoznának vele, de vannak ilyen lusta emberek mint te akinek ha már kicsit is tennie kell akkor csinál vmi mást mert az a menő meg viszi el az embereket... GG (Többekközt ezért nem lehet összehozni igazából JÓ NAGY Magyar Guildet.... mert vannak az ilyen emberek, és ezt ne vedd magadra Doom nem csak rád értem hanem jópár faszra még...)