4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Cence
    Lintra halott szerver ha PVE zni akarsz Valdes

Ha pk zni Hammerine

e kettő közt dönts a középső szerver Halott (nincs playerrajta)
  • Braveheart
    Szevasztok! Nemrég kezdtem a játékot, melyik szerverre érdemes menni? A 3 közül az első kettőt próbáltam, az első nagyon gyakran kidob... A második stabilnak tűnik de Crescenten nem láttom sok playert...
  • Troyan
    OFF
    Szeva Traki :) Chlovis vótam.
    UFF
  • Looooser
    a seHUNse feliratot már láttam párszor :)
    --Iridescent: nállam műxik, nem toom mi lehet a baj
  • Iridescent
    Ilyen oldal nincs is vagy csak engem szopat a munkahelyi gép :)
  • Leirren
    Nálunk tele a guild állandóan, mindig úgy takarítok, hogy legyen helye az új tagoknak. Aki 20 napig inaktív, az repül, de úgy néz ki a mércét még lentebb kell tenni...
  • Cence
    :))

nem requiemezek már nem tudom játszik e még magyar a Hammerinen 1-2 biztos van még imitt amott de igazából a Valdes szeron Leir nyomja még a seHUNse val :)
  • Gubberx
    Szívesen válaszolok csak az ilyen mondatok nagyon bántják a szemem, nem beszólásnak szántam :)
  • Looooser
    oks én csak ere szólok hgycsak játszm nem gondolom véresen komolyan ezt ajátékot sak unalm űzés persze ha nagyobb szintkre utk akkor persze mehet madj parti a nagyobb night mare-ekre
  • Doomista
    te is csak pattogsz rám hogy mi vagyok, óh istenem egy rossz szót nem szóltam rád, és még neked áll feljebb ^^
  • Cence
    ne figyelj rájuk gubbi normális bár nem tom miértnem válaszolt
    doom meg egy fasz... tudnod kell róla hogy elhuzott egy karaktert 30 ig majd csak a szája járt de nem játszott mert láma volt...

nincs semmi átlag minden masteryre kapod az 1 pontot minden 10. levelen független attol mit hordasz milyen gyakran
  • Looooser
    sry szar a billem és csak gépeltem utána csak kinyomtam a gépet de köszi beszólást....

szóval újra felteszem kérdést:

mindegyik mastery-s lehetőség plusszolódik 10 szintenként, vagy átlagolja a játék, hogy miket használok többet, és csak azokra tesz +1-et? Mert én általában azt veszem fel, ami jobb statokat ad.

remélem most már mindenkinek értehő a szép kerek mondatom
  • ScarY MAN
    hámstmé?
    nemérted?
  • Gubberx
    szép kerek magyar mondatot olvashattunk....
  • Looooser
    de midegyik, vagy a játékvalahol átlaolja hogy milyen típusokat használok többet, mertáltalában azt vese fe aminek jobb statji vannak....
  • Doomista
    akkor nem mék romozni és itt rontom a levegőt.
  • Cence
    te menj má RoM ozni ne itt rontsd a levegőt
  • Doomista
    mert ez egy ilyen rotyaszar játék :-c
  • Cence
    minden 10. lvl en nőni fog 1 et máshogy nem nő és nem is tudod növelni
  • Looooser
    jah igen ez lvl 14 ről van ^^
  • Looooser
    sry elbasztam a kérdést :D mastery-ket hogy tudok növelni?

• Cence
    compound xeonnal www.hellobunny.atw.hu forum item upgrade topicba le van irva hogy hogyan
  • Cence
    az attol függ wand shieldel a magic dps ed nagyobb bludgeon + shieldel kisebb a magic dmg ed 1 picit de nagyobb a meele dmg ed staffal 66 után érdemes tolni bár battle magenak sztem azzal se a knuckle semmiképp sem jó neked
  • Looooser
    csocsi én is vissza tértem a Shámli még mindigjó kari,nagyobb szintekre nézve. a cuccok szintjeit mivel tudom fejleszten???
  • Gubberx
    emlékeim szerint a legtöbbet shield+bludgeon kombóval láttam anno szaladgálni, de majd kijavítanak a többiek ha tévedek :)
  • xXKenpachiXx
    Sziasztok! bocsi, hogy megint kerdezek...:D nah azt szeretnemmegtudni, hogy a battle magician kasztnak milyen fegyo a legjobb?a Knuckle vagy a wand?
  • Cence
    valahogy éreztem a reakciód...
    na mindegy nem is vártam mást tőled
  • Doomista
  • Cence
    nem értelek, miért kell itt reklámozni minden fost? nyilván valóan nem véletlen kezdett el ide írni ill a requemmel játszani. Aztán vagy te mint ős farok és mindig azt a trágyát hozod fel példának a REQUIEM topicba és probálod csalni az embereket. Mivan Rune of fosban nincs ember v mi? esetleg pénzt kapsz minden egyes emberért...
    Kicsit kezd szánalmas lenni amit csinálsz doom barátom nem gondolod? és az msn es irkálásról is leszokhatnál HA nem tudsz mást írni csak több órán keresztül egy szót: requiem...
    Kezdetben értelmesebnek hittelek, lehet kár volt...
    aztán várom az újabb anyázos szövegedet, meg azt, hogy én mekkora trágya vagyok meg a játék meg ilyenek. Nem nagyon érdekel a játékhoz sincs sok közöm és tény és való h nem lenne ilyen ratyi ha foglalkoznának vele, de vannak ilyen lusta emberek mint te akinek ha már kicsit is tennie kell akkor csinál vmi mást mert az a menő meg viszi el az embereket... GG (Többekközt ezért nem lehet összehozni igazából JÓ NAGY Magyar Guildet.... mert vannak az ilyen emberek, és ezt ne vedd magadra Doom nem csak rád értem hanem jópár faszra még...)
  • Leirren
    Talán a defiler jobb pvp-re, bár egyik kaszt sem pvp kaszt. Ha eléred a 2. jobot, akkor vannak olyan skillek, amiket tovább tudsz fejleszteni akár 6-7-es szintig, viszont lesz olyan, amit nem tudsz, csak 4-re mondjuk. Dominator egyszerre 5 petet idézhet meg illúzióval együtt.
  • xXKenpachiXx
    jah! Es meg azt szeretnem megkerdezni, hogy egyszerre hany petet summonalhatsz meg?
  • xXKenpachiXx
    Sziasztok!MElyik jobb pvp-re?A Dominator vagy a Defiler?es az tenyleg ugy van, hogy ha elerem a masodik jobot, akkor az elotte tanult skilljeim egy reszet nem tudom majd hasznalni?
    Irjatok, ha tudjatok a valaszt:)koszonom
  • Doomista
    runes of magic ?:D
  • Iridescent
    Cabal-t már tavaly abbahagytam, elmentem archlordozni amiben most ékszert farmolok és közben Requiemezek :)
  • Doomista
    kit látnak szemeim ? csak nem a nagy cabalos irit ? abbahagytad ?
  • Iridescent
    Asszem meg is van, megnéztem helpet XD Amennyi skill pontot elosztottam annyi az aktuális skill masterym ahogy nézem ugye?
  • Iridescent
    Sziasztok. Az szeretném megkérdezni, hogy a skill masterym mitől emelkedik? Ha használok egy adott skill-t (1. jobon), akkor idővel emelkedik a skill masterym is?
  • Cence
    kb mert lámulnak ugyis...
  • Troyan
    Tsátok, magyar idő szerint 19:51-kor kidobott és nem enged vissza. :(( és nincs szerverállapot jelző a hivatalos oldalon... ilyenkor mi van? ki kell menni és bontani egy sört?
  • Cence
    grat :)