(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    dehogy lett meg...egy normál questem van,még mindig nincs ott az npc...ha tegnap lett volna mystic altar party,akkor lett volna lv up...de mivel nem,ezért nem lett meg...nem kell sok,mai daily questekkel sem lesz meg...szóval krvára remélem,hogy az a rohatt npc ottlesz,vagy lesz valami rendes party,mert igy mára sem lesz lv up...
    amugy tegnap hybora party volt ! 6/6 party 42+ lv all...3 orát tököltünk vele...meglett a 6 feather,viszont nem tudtunk eljutni a boss teleportig,mert mindig valahogy sikerült meghalni yuwiunak,mivel ugyebár csak 42 lv healer a barátom...elment neva,helyette bevettük az 50 mage otat,igy faszán ment,be a bossra,leöltük simán,quest complete !
    most megint adott valami questet az npc,treasure kell valahonnét,majd ma azt megcsinjuk ugyanugy 6as partyval...amugy esett egy kék dagger,és egy kék 42 vagy 43 lv nyaklánc,+22 intet ad és 25 mag attackot.daggert lenyomtam,ékszerre lotoltam,és elis vittem ! ugyhogy van egy alap tápos nyakláncom,csak felkell majd 50 lvln tápositanom,egy kiss atribute,int,wisdom,mag attak kell bele,és eladhatom az elöbbi tápos nyakláncom,ami 200 k :) ugyhogy lové van lesz :)
    de az all repair krv sokba kerül már....47 k volt tegnap...