4158

(Magyar Requiem: Bloodymare fansite. Friss hírek, képek, videók és minden más!)

HIVATALOS OLDAL
  • Doomista
    miért tápos a rogue ?:D
  • Gubberx
    rogue legyél mert az tápos :D
  • Cence
    nah megint lámulok

Ranger vagy Defiler? :D
  • Cence
    MÁRCIUS 5. -én ÉRKEZIK AZ 5.0 ÁS PATCH
  • Cence
    biztos vagy benne vagy hozzak példát?

"leknagyobb" by gabutoka pár hozzászólással lejjebb
  • Cence
    :)
  • Gubberx
    :D:DD:dD:d:dd.D:D:D:D asasdasd
  • Leirren
    A xenoákat nálatok próbáltam ki, úgyhogy nem mondhatod, hogy nem voltam nálatok...
    Gub: Én nem vagyok nagyon fasza mmo-s, csak szeretek játszani. :)
  • Doomista
    K
  • Cence
    jah, mivel Kabuto a legfaszább, bár szerintem Gabuto nak hivják csak ugye mivel nem tud írni K val írta :)
  • Gubberx
    és Karesz neked smafu? :D ő is nagyon fasza mmo-s :D
  • Cence
    yaya de csak voltak.... :(
  • Gubberx
    különben is Valdes-en vannak a legfaszább mmo-sok XD
  • Gubberx
    ne csábítsd a sötét oldalra :D
  • Cence
    nem mondtam h hagyd ott de nem tom hanyadik karid csinálod és még mindig nem jöttél át >_< :)
  • Leirren
    Nagyon jó kép, nekem is tetszik! Most elvagyok amúgy a Valdes szerón, nem hagyom ott a klánomat.
  • Cence
    semmit, majd lvl 60 on
  • Doomista
    zsir kép !
    szetted,fegyoid hogy állnak ? miket raktál bele ?
  • Cence
    a kép készítőjének bugos volt a háttér azért fekete a csíkos ott... nem játék bug mert mindnekinek máshol jelenik meg illetve van v nincs ott...)
  • Cence
    játsz*
  • Doomista
    kapunk cukrot a cukrosbácsitól ?
  • Cence
    te inkább jársz v tanulj... mindjá adok nektek valamit

leir grat a ventrihez :) jobb lenne ha 1 szeron játszanánk -.- :)
  • netmester
    én is kipróbálom romot csak hogy + 1 gamet írhassak a listámra :)
  • Doomista
    hát még te :)
  • Leirren
    Rettentően unatkozhatsz. :)
  • Doomista
    mit gondolsz,miért folytatom az offot ? :D
  • Leirren
    Mit gondolsz miért tettem ki a nyelvkinyújtós szmájlit? :P
  • Doomista
    már rég szétvan offolva,nem tűnt fel ?
  • Leirren
    Á, nem akarom szétoffolni a topicot. :P
  • Doomista
    hogy viselkednek ? ird le szép.kerek.mondatokba.
  • Leirren
    A klánunkban van két emberke is, aki úgy nyomja ahogy leírtam. Nem is az zavar, hogy sokat játszanak, hanem ahogy viselkednek... Attól, hogy valaki sokat játszik még nem több a másik embertől, aki suliba, melóba jár ugye...
  • Doomista
    boss külön adott egy quest papirt,ami adott másik questet,azt is lelehetett adni,aztán még egy quest :D jópár quest van hyborába...de az biztos hogy ha kész ez a quest akkor többé nem jövök ebbe az instába !

tegnap meg hivtak mystic altar partyba a hungarikumosok,csak hát épp hyborába voltam,shit :D oda is 3-4 quest szól,remélem ma is mennek...jól esne valami rendes mage 2 handed staff,mert amit 48 lvln ad,az egy ratyi,még mindig a te simáddal tolom :\
  • Doomista
    kire gondolsz ? én 4-5re érek haza,aztán 6 fele tolom hajnalig...szrtm nem sok...napi pár óra...van aki egész nap tolja,és fel sem tudom fogni,hogy egyáltalán mi a rák van vele ? nem jár sehova ? se munka,se suli ?
    :\
  • Leirren
    Bizony. Én nap közben melózom, így nem tudok annyit kockulni, mint az olyan ember, aki nyomja hajnalig, aztán felkel és nyomja tovább... Merthogy nem egy ilyen ember van.
  • Doomista
    és te most azt hiszed hogy mi ezt el is hisszük:D
  • Doomista
    nem erős...azt hittem halni fog a party vagy valami,de épp a boss utolsó ütésénél halt meg oberon xD
    "Oberon: wo hoo"

:D

• Gubberx
    grat :D nekem is kéne az a 3-as boss :D
  • Gubberx
    áá nem lehetnek nagyobb cube-ok :D
  • Leirren
    Van nálam jóval nagyon magyar cube is a játszóban. És ráadásul nő!
  • Doomista
    dehogy lett meg...egy normál questem van,még mindig nincs ott az npc...ha tegnap lett volna mystic altar party,akkor lett volna lv up...de mivel nem,ezért nem lett meg...nem kell sok,mai daily questekkel sem lesz meg...szóval krvára remélem,hogy az a rohatt npc ottlesz,vagy lesz valami rendes party,mert igy mára sem lesz lv up...
    amugy tegnap hybora party volt ! 6/6 party 42+ lv all...3 orát tököltünk vele...meglett a 6 feather,viszont nem tudtunk eljutni a boss teleportig,mert mindig valahogy sikerült meghalni yuwiunak,mivel ugyebár csak 42 lv healer a barátom...elment neva,helyette bevettük az 50 mage otat,igy faszán ment,be a bossra,leöltük simán,quest complete !
    most megint adott valami questet az npc,treasure kell valahonnét,majd ma azt megcsinjuk ugyanugy 6as partyval...amugy esett egy kék dagger,és egy kék 42 vagy 43 lv nyaklánc,+22 intet ad és 25 mag attackot.daggert lenyomtam,ékszerre lotoltam,és elis vittem ! ugyhogy van egy alap tápos nyakláncom,csak felkell majd 50 lvln tápositanom,egy kiss atribute,int,wisdom,mag attak kell bele,és eladhatom az elöbbi tápos nyakláncom,ami 200 k :) ugyhogy lové van lesz :)
    de az all repair krv sokba kerül már....47 k volt tegnap...