peat666#86
Megint a technikai adat adat bla bla. Próbáltad már a wii moteot és ps3-at (mozgásérzékelős módban)? Van tapasztalatod ami alapján kijelented hogya wiimote is egy nagy semmi a wiinél mert ps3-ban még jobb van? Akkor miért vannak csak wiire az azt kihasználó programok, miközben a kereslet elmozdult ilyen alkotások irányába? Miért nem lovagolja meg csak egy csapat a ps3 esetében a trendet és alkot olyan játékot ami teljesen a ps3 kontroller mozgásérzékelőjére épül és bealázza a wiit? Amelyek eddig használták egy mértékben miért osztják meg a felhasználókat? (konkrétan a terepversenyes meg sárkányosnál találkoztam több ilyen panasszal)
Hihetetlen mennynire a szívükre veszik a ps3 fanok ha csak egy dologban is de abban jobb a wii. Tudom tudom valójában technikailag nem is jobb...áááááá:D
Aki meg írja hogy olcsó a wii téved, piszok drága és pofátlan a nintendo, x360-al van egy árban, arcadot meg is haladja itt ott. A túlkereslet miatt azonban nem csökkent árat a japcsi cég. Egyébként annyira felkapott lett a konzolipar hogy mind3 fogy szépen, egyik leggyorsabban növekedő ágazat.