• NEXUS6
    Bakter!
    Téged öröm olvasni. Az a különbség pl. kettőnk között, hogy ugyan itt néhányan tényleg fanbolyok vagyunk, de te nem tudsz róla, hogy az lennél
    ("Úristen, néger vagyok?! Ezt eddig miért nem mondtad???? - Richard Pryor, Vak lárma) ;D

"Nem szólom le a Sonyt, de vedd már le a rózsaszín szemövegedet és valld be, hogy a Sony semmit sem csinált, csak létrehozott egy erős gépet. Az, hogy van rá egy-két jó játék, nem a Sony érdeme, hanem a fejlesztőké."

Tényleg nem szólód le, de akkor az előző mondatodban is mit csináltál?;)
    Te meg vedd le a hegesztőszemüvegedet, amin csak a Wii dobozáról visszaverődő vakító fehér fény bír átszüremkedni!
    Ja és a Sony-nak 19 (gyk. tizenkilenc) játékfejlesztő studiója van, amik olyan címeket csináltak, mint az alant látható GT sorozat, vagy az Uncharted, meg ilyenek. Igaz a Nintendonak is van 3 belső, meg 3 külső fejelsztő studiója, de ha a külsőket is számoljuk akkor még jön pl. az Insomniac, meg a Free Radical design (HAZE) meg ilyenek, akik szintén exkluzívokat fejlesztenek PS3-ra.

"Ezt tudod, hogy hívják?
    Parasztvakítás.

Szépnek szép, csak éppen fél óráig elhülyülsz vele, aztán inkább alszol."

Kösz, hogy felvilágosítasz. Amúgy tavaly novembere óta, mióta a demó megvan, más autós játékkal eccerűen nem bírok jáccani. Sokan meghozatták már Japánból, de én kivárom a hónap végét és akkor megveszem az EU verziót! Hát engem jól elvakított, biztos mert akkora paraszt vagyok;D
    (Közben akkor meg is rendeltem a kicsikét!;)))

"A nextgen Wii-re meg majd kijön egy hentelős fantasy aztán dobhatod is ki a PS3-at."
    Hát az lehet, de az sem idén lesz.;))) Addig meg a PS-esek ellesznek a Valkyrie-vel, meg jövőre már talán végre beesik az FF13 is.

"A tények, kőkemény tények. A Wii lemossa. De ettől ti még tudtok játszani a PS3-on."
    Hát, ja de úgy majd 4-5 év múlva térjünk már vissza erre a témára, hogy hol tart a PS3 meg a Wii.