• NEXUS6
    "Én már a Wii megjelenése előtt megmondtam, hogy ezzel a kontrollerrel be fog futni. És befutott, mert megtalálta azt az "ösvényt", amit eddig semelyik gyártó sem emrt megmutatni a felhasználóknak."

A japánoknál elég fontos dolog, hogy egy cuccos ne legyen hívalkodóan nagy, még ha erős is. Sajna mind a PS3, mind az X360 tervezésekor ezt a szempontot figyelmen kívül hagyták.
    Na szal akkor most én is jósolok!;)
    Amint megjelenik a PS3 slim, pont hogy a Wii lesz ami a kukában végzi Japánban, az űberbrutál kontroller ellenére!;)

Amúgy a PS3-ban levő mozgásérzékelő asszem fejlettebb technológia, mint ami a Wii-ben van és nem kell hozzá külső szenzor sem! Más öszetevőket meg ne is említsünk inkább.

"Megérdemlik, ti meg már már fel vagytok háborodva?:)
    Ember, észre kell venni, hogy egyre kevesebb emebrt érdekel pusztán a grafika:)"
    Én speciel #2 számú hozzászólásodon vagyok felháborodva! Miért való a klotyóba a PS3? Ezt a funkcióját még nem ismerem, pedig van neki néhány!;)

Amúgy erőteljes téveszme, hogy az igénytelenség és a mennyiség helyettesítheti a minőséget, illetve hogy ha sok wii-t adnak el akkor ez a Wii tulajoknak jó lesz.
    Az ugribugri játék Wii-n is ugribugri, a lődözős meg az RPG is. Csak éppen a gyíkabb HW miatt a fejlesztők kénytelenek lesznek visszavenni az álmaikból, és ez igen is a játékélmény rovására megy. Ezt azért neked is be kéne látnod.