Atomenergia, fentartható fejlődés, energiapolitika
  • lopbisz
    Túl sokat szívtál, lehet ezért felejtesz.
    Az őstöri topikban ( amit régen finnugornak hívtak) burjánoztak benne a szen-tehén finnguor pártiak, amíg meg nem történ a tömeges felvilágosítás a tények felé.
    "1. A világban alapvetően sokkal több a hülye."
    jah ez így van, és szerencsére az őstöri topikot elkerülik az ilyenek.

"2. Senki nem szeret vallási fanatikusokkal "vitatkozni"
    Így van! Ezért is lettek elűzve a szent-tehén finnugor hívők.

"3. Senki nem vesz titeket komolyan ahhoz, hogy leálljon veletek beszélni."
    Igen biztos ebben ringatod magad. Szivjál zöldikét, hogy ne vedd tudomásul a valóságot :D

"3-4 embert vagytok képesek idézgetni"
    Arról én nem tehetek, hogy te háromnál tovább nem tudsz számolni. A fórumon nem mindenki volt belinkelve akik a témákról írnak, de már két éve is körülbelül 30 ember munkája be lett mutatva és folyamatosan jönnek a fórumra az új kutatások is, de abból sem minden.

"Mert mondjuk soha senki nem állította volna, hogy tudományos topik lenne..?"
    Akkor mi a faszomat keres a tudományos részlegen?

"Egyébként képzeld, a kenderről lehetne tudományos igényességgel beszélni, ellentétben bizonyos légből kapott témákkal."
    Lehetne de nem az megy. Arról dumáltok ott, hogy hogy kell szipozni, mit, hogyan termesz és hogyan kerüld el a zsarukat..

Engem az egész marhára nem izgat, csak mondtam egy példát egy valóban nem tudományos topikra. Mert egészen más dolog hinni, hogy valami nem tudományos. A hittet nem kell összekeverni a tényekkel.