mcsaba#7
Kifejezetten utálom a környezetvédőket, persze tisztelet a ritka kivételnek, pedig én magam is nagyon szeretem a természetet és ahol csak tudok természetes dolgokat használok és igyekszem nem károsítani a környezetet, de ezek a szervezetek mindenre csak pofáznak, nekik semmi sem jó, néha úgy tünik nekem hogy ezek nem is a környezettel foglalkoznak hanem csak feltünési viszketegségben szenvednek. Hallottam hogy mikor a szélgenerátorokat kezdték népszerüsíteni akkor valameik környezetvédő szervezet tiltakozot hogy ezek a generátorok infrahagot keltenek ami káros, meg hasonló baromságokat hallok nap mint nap. Igaz hogy szinte mindennek van valami hátránya is, de elkéne dönteni hogy most teszünk a környezetért és akkor a kissebb rosszat fogadjuk el vagy pedig csak esztelen tiltakozunk. Másrészt a környezetvédők töbsége ugyanúgy kocsival jár ugyanúgy áromot használ, csak éppen mindig tiltakoznak valami ellen, szinte naponta lehet hallani hogy tiltakoznak valami ellen, de érdekes módon arról sokkal ritkábban hallani hogy környezetvédők megtisztitottak egy szeméttelepet, vagy különválogatták az ujrahasznosítható hulladékot, ha tiltakozni kell valami ellen rengetegen vannak de ha ténleg tenni is kell a környezetért hirtelen alig akad egy-kettő.