Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Akkor még néhány dologba hagy kössek bele, utána már nem zavarok, ugyan is olvastam egy olyat ami feleslegessé tenné a további agyalást az ügyben. #671 Bár leírva még nem találkoztam vele.
"Második:" - Miért nem egyből azt írtad, hogy ha a fórumozó tisztában van a jogaival, akkor fel tud hozni olyan pontokat ("Nem tudok leszállni a lóról") ami segít az aláírásodban leírtakban ?
"Harmadik" - Ha az idézetben leírtak úgy vannak ahhogy, akkor mi a helyzet az alap elvekkel ? Mert ha azt nem veszem komolyan esetleg bannolnak.
"és belemenni egy anyázásba" - Mikor először felhoztad, azt hittem nem rám értetted, de a második esetben viszont már 100 hogy rám. Nyugodtan visszanézheted a hozzászólásaimat, én nálam a vita nem azt jelenti hogy trágár formában próbálok érvényt szerezni, valamivel több vagyok ennél.
"Akkor viszont habozás nélkül megteszem..." - Gondolom ez alatt a Hír topikban lévő műsorra gondolsz, de akkor hagy osszak meg egy bölcs hozzászólást, ugyan is ez a helyzet, továbbá az ott kialakult botrány abból fakadt, hogy az nwoban jártas emberek is elkezdtek az utóbbi időben oda írni, és az ottani törzsközönségnek ez nem tetszik.
Viszont ha magamból indulok ki, az hogy egy másik témában jártas vagyok, nem jelenti azt hogy esetleg az ottani témával kapcsolatban, nem fejthetem ki a saját álláspontomat, nézeteimet, vagy igen ? És ez lenne az indok arra hogy az NWO -t akár te bezárjad ? Szerintem nagyon érdekes, és nem éppen fair dolgok folynak itt az sg -n mind moderátori, mind egyéni forumozó részről is, mikor valaki hazugságokkal próbál érvényt szerezni magának és szerez is, lásd.: Általános mod topik, #22517. De végül is "ha valami nem tetszik, akkor el kell menni máshova" üthetetlen lap, a legegyszerűbb felmutatni... további szép napot.