1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • upszilon
    #310
    "Mindketten elvetettétek egy kicsit a súlykot"

    Nem, kedves moderátor, nem mind a ketten! Én nem vetettem el semmiféle súlykot. Normálisan, érthetően fogalmaztam, írásaimabn nyoma sincsen sértő, vagy személyeskedő kijelentésnek. Én tehát nem veszem magamra a megrovásodat. Figyelmeztetéseddel azonban egyetértek. Néha bizony kell.

    Azért van egy megjegyzésem: A moderátorok általában nem fórumoznak. Nem folytatnak érdemi vitát. Általában. Te fórumozol. Ilyenkor illek neked is betartani azokat a szabályokat, amik a fórumozókra általánosságban vonatkoznak. Nem illik visszaélni a hatalommal. Gondolom, hogy ezt te tudod. Nem is neked írtam, hanem azoknak, akik benned látják a védelmezőt, a felmentő sereget. Az nem te leszel. Mocskos szájuk, szemétkedő, sértő magatartásuk biztosan nem szorul a Te védelmedre. Kérlek erősíts meg, hogy ezt Te is így látod!