1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Papichulo
    #1513
    Lehet, hogy csak en vagyok ennyire "politikailag korrekt", de nincs valami szabaly a forumon, ami tiltana a szelsoseges oldalakra valo linkelest? Itt peldaul a kuruc.info-ra gondolok, ahonnan omlik ide a gyulolkodo es rasszista hangnem. Regebben vettem a faradsagot, hogy tenyekkel es egyeb forrasokkal cafoljam a rengeteg hazugsagot es ferditest amit terjesztenek (melyert persze megkaptam a "zsidoberenc", "hasbara kommandos" es hasonlo, nem tul szalonkepes cimkeket), de arra sajnos nincs sem idom sem erom, hogy ezt rendszeresen megtegyem. Ennek ellenere egyesek meg mindig biblianak tekintik ezeket az oldalakat es egyaltalan nem zavarja oket az ott talalhato gusztustalan, nyiltan fajgyulolo stilus...

    En szemely szerint orulnek ha legalabb itt nem reklamozhatnak ezeket az eszemeket, kulonoskeppen abban a talalasban - esetleg ha ez nem kivitelezheto, akkor legalabb korlatozottan, peldaul kizarolag az amugy is elbukott NWO topikban. Koszonom.