1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • DantesHUN
    #1494
    Gondolom semmi értelme nem lesz az egésznek, de azért már most leírom.
    Szóval, NWO topic. Igen, tudom trollok és trolletetők, állandó vita és anyázás. Ami a problémám ott Zenty nevű fórumozó eldöntötte, hogy ő lesz a házigazda, és megakarja magát szavaztatni.
    Ez ellen pedig előre tiltakoznék. Nem személyes ellentét miatt, nem akarok én házigazda lenni, se azt, hogy valaki más legyen.
    De, szerintem aki így nyilvánul meg, az nem alkalmas:
    egy
    kettő
    három
    négy
    öt
    hat
    hét

    Sőt, elvileg talán az ilyen hozzászolásokért nem hogy házigazdai jog, hanem inkább valami figyelmeztetés járna? Ez pár nap termése, és szerintem kimeríti a szabálysértés fogalmát. De oké, a NWO-ban mindent lehet, de talán házigazdának nem egy elfogult, a szabályzatot többszörösen megszegő embert kéne megtenni.
    Meg hát, ahogy olvastam a ti szabályzatotok szerint, ha nincs rá panasz, ilyesmi, ez úgy számít a házigazdai jog elbírálásánál. Hát tessék, pár panasz rá.

    Azt is hozzá tenném ,hogy Zenty a szavazást úgy gondolja, hogy majd eldönti kinek van joga szavaznia. Ha nem tévedek, a házigazda választás, nem így működni ,hogy valaki kinevezi önmagát jelöltnek, és eldönti kiszavaz rá.

    Aztán, többen írták azt is hogy nem értenek egyet azzal hogy ő házigazda legyen, és ezt a NWO-s törzstagok írták, konteósok ,hogy úgy mondjam, szóval nem csak én a fizetett, akasztani való zsidó fizetett ügynök nem értek vele egyet,-így szokott ugyanis a leendő házigazda nevezni például engem-
    Tehát a törzsgárdából se mindenki akar eleve házigazdát, nem akartam a hozzászólásukat idézni, de betehetem. Csak azért mielőtt az a vád jönne, hogy csak az egyik oldal véleményét hoztam fel.

    Tudom, hogy Zenty már házigazda egy másik témában, és bizony rosszul csinálta, és igenis elfogult volt. Volt erről anno sok vita, és jól emlékszem, hogy aztán nem lett az egészből semmi, mert szerintetek mindent jól csinál. Pedig nem, mert egyszerűen törölte ami neki nem tetszik, és most is ezt akarja majd tenni.

    Sejtem mi lesz erre a válasz, hogy de nincs igazam, meg hülyeség az egész, meg igenis ha házigazda lesz, majd oda lesz rá figyelve, hogy ne legyen elfogult. De úgyse így lenne, és nem azért írtam mindezt le jó hosszan, mert anyira fontos nekem az NWO. Csak talán legyen annyi elv meg gerinc a moderációban ,hogy egy kimondottan trollkodós-anyázós, vitázós témában ne egy teljesen elfogult, a fő anyázós főtrollt tegyék meg főnöknek. Meg talán a házigazdai jog, nem is arról szól ,hogy valaki ott önkényesen játsza a főnököt. Én hiszek olyan hülyeségekben, hogy szabad véleménnyilvánítás, és hogy talán viseljük el a ellentétes véleményeket is.

    És végezetül, ennyi erővel, én is lehetnék akár ott főnök...miért ne? Én is elfogult vagyok, igaz a másik irányba, én is tudok személyeskedni meg anyázni. Hát ha ez kell a házigazdasághoz, teljesen alkalmas vagyok( természetesen nem akarok lenni, csak ironizáltam)

    Na mindegy, elmondtam, hogy szerintem miért nem alkalmas jelölt, de bizonyára úgysincs igazam, úgyis ő lesz ott a főnök, és azt tesz amit akar.