1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • [NST]Cifu
    #1394
    Az internetes beszélgetés nem egyenértékű az irl beszélgetéssel. Lehet, hogy egy sör mellett tök jól eldumálnánk, itt meg ízekre szedjük egymás mondanivalóját.

    Efelől azért lennének kétségeim, nem egy különféle fórumtalálkozón voltam már, SG-sen mondjuk még nem, de volt olyan, ahol csúnya összeszólalkozások voltak (igen, politika miatt :P).

    Összegezve: közhely, de a fórum arra való, hogy mindannyian többek legyünk általa. Ha mindenki ilyen céllal tesz hozzá, akkor nem lesz baj ;)

    Ezzel megint lehet vitatkozni, nem véletlenül hoztam fel SQJ warez-banját a konzol fórumrészben, ez is egy szemlélet alapú döntés volt, ahogy az NWO-val szembeni ellenérzés is ilyen, és adott esetben a végleges bezárás / gumiba száműzés is ugyanígy kezelhető.

    Én moderáció terén nem voltam túl aktív az elmúlt évben, de ennek több oka van. Az egyik az, hogy meguntam a szélmalomharcot többek között az olyan topicok felett, mint az NWO (és itt nem az NWO-ra akarom kihegyezni, mert nem ez volt az egyetlen indok), miközben a fapados moderációs eszköztárral kezeljem a sokreges trollokat, és alapvetően ha független szemmel nézem a verbális pankrációt, valahogy az jött le mindig, hogy két egyaránt elítélhető viselkedést láthattam, és itt kellett igazságot tenni (lásd DantesHUN posztját, amiben szintén ott az igazság). Azért utólag mindig bennem van a tüske, hogy mennyivel egyszerűbb lett volna az életem, ha még valamikor 2009 körül bezárva lett volna az összes konteó topic, csak valahogy nekem mindig sikerül megnehezítenem a saját dolgomat...

    Legyen mindörökké béke az NWO topicban, részemről ezzel zárom a gondolatmenetet...
    Utoljára szerkesztette: [NST]Cifu, 2015.01.17. 11:49:04