1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • DantesHUN
    #1391
    Úgyis le leszek ugatva, és úgyse lehet igazam. Teljesen feleslegesen írom ezt le. Írhattam volna példákat, esetetek, de minek? Úgyse érdekel senkit, úgyse hiszi el senki, úgy is az lesz én hazudok.

    Azért egy példa, a sok közül:
    -Valaki állít valamit, bizonyítékot kérek tőle: feljelent hogy trollkodok, és büntit kapok. Hát egy nagy szart! Ez nem trollkodás!
    -Vagy, ellenvéleményem mer lenni...ugyanez. Az ellenvélemény se trollkodás! De úgyis jönnek a hazugságok, én csak direkt úgy is csak trollkodni szoktam...pedig hányszor volt az, na akkor tényleg normálisan kommunikáljunk egymással...tartott vagy két napig, és kezdődött mind ez elölről.

    Az a módszer ugyanis, vitatkozni a másik féllel? Érvelni? Meghallgatni? Ugyan már! Tiltassuk ki meg a moderátorral! Az külön szép, hogy ezt még sikerül is elérni. Ez ám a jó moderátori munka, azt hiszem.

    Azt elismerem, igen sokszor szegtem szabályt, de mások mégtöbbször, sokkal durvábban, és semmit nem kaptak érte! Egy hülyét ha hülyézek, az bünti, ha valaki oda okádja, a fajgyűlölő baromságát, ha lezsidóz, hazaárulózik, stb, azt mind lehet. És hagyjuk már, hogy hozzak példákat. Hányszor hoztam már a múltban? Hány de hány alkalommal gyűjtöttem ki hozzászólásokat, mutattam hogy itt a példa ÉS?! Szart bele mindenki. Úgyhogy hagyjuk.

    Áh, tök mindegy. Úgy se lesz foganatja, úgy se lesz értelme, úgyse lehet igazam, tök felesleges az egész duma, úgyis marad minden úgy ahogy most van.

    Vannak akiknek mindent szabad, nekem meg kussolni szabad, és pár idióta simán kisajátíthat fórumokat, a moderátorok aktív támogatásával.