1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Dzsini
    #1384
    Számomra az előző hozzászólásban a "Ti" mindenkire vonatkozott, aki valamilyen módon hangot adott az egyet nem értésének a topicban felvetett dolgokkal szemben.

    Én ilyesmit úgy emlékszem nem tettem, az elmúlt tizenpár évben a fórumon (és a moderátorok között is) a virágozzék minden virág elvet támogattam, és a topicnál is azért merült fel a bezárás lehetősége (és ajánlottam Remarknak azt, hogy esetleg költözzetek át egy külső felületre, ahol nem kell az itteni játékszabályoknak megfelelni), mert nem láttam arra lehetőséget, hogy békésen, normálisan lehessen beszélgetni egy ilyen témában, ami túlságosan erős érzelmeket vált ki (lásd filozofálós hozzászólásom). Nem azért, mert elutasítom azokat a gondolatokat, amiket ott lehet olvasni, vagy mert nem értek velük egyet (ilyet nem állítottam se pro, se kontra, egyrészt hitről* nem vitázok, másrészt nem az a dolgom, hogy "Mi" vagy "Ti" legyek egy fórumon), hanem azért, mert moderátorként a fórum, és a fórumozók békessége a szempont, és emiatt sajnos sok olyan témát vissza kell szorítani, amiről nagyon jókat lehetne beszélgetni. Ezért zárult be a politika főcsoport, a hír topic több inkarnációja, és még sok téma szerte a fórumon. Nem azért, mert nekem, vagy egy moderátornak nem tetszik, hanem azért, mert nincs lehetőség az egészséges társalgás fenntartására.

    *hit: olyan gondolat(ok) halmaza, amelyek bizonyítása vagy elvileg sem lehetséges, vagy jelen pillanatban nem az, így eldönthetetlen azok valóságtartalma.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.01.16. 11:11:05