• gabo91
    Szintugy álltalános suli 6. osztály. Pár elmebeteg évfolyamtársam a wc-ben tevékenykedett mindig, (pusztitották a wc-t). Úgy kell elképzelni, hogy bemész folyosorol wc-be akkor egy kis 1-2 négyzetméteres helységbe érsz amiből egy vacak ajto vezet beljebb (mozog benne az üveg) ott van két piszuár, meg szenben két ilyen "klotyo" (mitom én hogy irjam) de azokon VAS ajto van és vasbol van ott az egész rész, szoval nyugodtan belehet vágni két utcával odébb is meghallják. Elég volt kicsit hozzáérni máris elég szép hangja volt. Na ezekben a budikban gubaszottak évfolyamtársaim és dobálták wc kefével azoat akik bementek... (halják h jön valaki akkor kidobják a kefét) egyszer azonban tanár ment be... igaz nem találták el, ám elég szépen beteritte a wc lé.

Suliban volt ilyen ügyeletesség aztán mindennap más volt anyi volt a dolog hogy ajtot kelett nyitni tanároknak, meg aki jött... tiszta csicskaság, egy kis farészel leválasztott valamiben ücsörögtél egész nap... hát mi mást lehet tenni teniszlabdával dobálozol ugyancsak ku**a hangos, föleg ha valaki nem csukja be a terem ajtot... meg persze lehet alkoholos filcel rajzolni a radiátorra falra asztalra...
    hát elgé szépen kipingáltam a padot.
    K betüs jelszóvel illetem emg egy lányosztálytársam, persze hogy feltünt tanároknak is (elötte is televolt firkálva minden de akkor bukott ki a bili) na mehettünk higitoval sikálni az asztalokat.

suliban a büfét egy tanár csinálta aztán mindig mások voltak büfések 7-8 vitte mindig 2-3 hetente csere.
    Folyton bekajáltuk a milka-kat, meg naponta megittunk egy üveg kolát. Igy a végére 3k huf-os hiányunk lett (ugy hogy a hasznot is lekajáltuk), ez a folyosó végén egy nagy ajtoval volt leválasztva, bent egy polc mögötte meg a dobozok amiben a többi cucc... hát mi oda beszortunk mindent fél méter magasan állt a szemét :D

április elsején mindig tulzásokba estünt, padokal eltorlaszoltuk az ajtot, meg kitettük a kukát a tanári asztal alá, hogy belelépjen valaki, tanár át is esett rajta, persze összetörött, egy szaktanárival megusztatta osztálytársam.

A középső szinten lévő wc-ben pedig szentélyt csináltunk.
    Ott is volt ilyen kis magánfülkék... :D
    az egyikből kivettük a kilincset hogy a takaritok ne tudjanak bemenni aztán vitt be osztálytársam képeket amiket kitett a falra vittek be egy bibliát, vettünk a wc-re egy sapkát abba dobáltuk az 1-2 Ft-osokat...
    de aztán egyszercsak beszabadult a takaritónő és elvitt mindent... :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    7. évvégén mentem wc-re haverommal, és azon a foyloson voltak a cipőváltos polcok, ott hevert elöttem egy fekete sapka is. Fogtam belerugtam osztálytársam mondja hogy huzzam le wc-n meg hogy hand vagyok stb. fogtam belevágtak lehuztam wc-kefével megtömködtem... jol el is dugult a rendszer. 8 év elején sorakozonál jött a hegyibeszéd hogy valami wc tisztitó görényt kelett hivniuk, több 100 k huf volt, kideritik kivolt és kikell fizetnie stb. stb. hát parázott a fejem rendesen szerencsére osztálytársam elfelejtette az esetet, ebből meg persze semise lett :D szoval piszt

folyt köv.