Intők, rovók, beírások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
másikban meg az összes fellelhetõ wc-ben döhányoztak és néha volt, hogy tanár bement és kizavart mindenkit onnan (voltak vagy 20-n) és csak úgy vágni lehetett a füstöt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Trance&Friends nothing more..
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
nálunk is voltak ám dolgok 😄 pl: körözöttes kenyeret hozzá nyomtuk a folyosón a képhez, szétszedtük az ablakokat, haver ellopta a mágnest a matektanártól, technika teremböl lopott tojájst azt bevágta egy ablakon 😄, akkor lopott gumi kalapácsot, akkor rendszeresen beszóltunk a tnároknak, itt gimiben szétszettük az egyik padot, letörtük a szék háttámlát, megküldtük kiflivel a matek tanárt, hülye meg olvashatatlan neveket írtunk a dogákra, kibasztuk az ablakot, letörtük 3x a szekrényajtót, telekajáztuk a termet, haver megette a növényeket, nem locsoltuk a virágokat (szegények elrohadtak...) takaritónak a felmosóját lelöktük az alaksorba... ÁÁÁ szörnyü miket csináltunk XD és még van böven csak nem jut eszembe... ha eszembe jut akkor még leírom
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Holnap elkezdem, összegyûjtök mindent amire nem emlékszem, mert két osztálytársam még középsuliban is velem tart😊
jó az aláírásod 😄
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[jobb nem volt nem beszolni<#idiota>#idiota>]
Nekem au általános sulis osztályom nagyon kemény volt ilyen szinten, amiket csináltak/csináltunk nem férne ide ki hsz formájában (komolyan mondom), annyi baromságot csináltunk az urolsó félévben, hogy pl. beakartunk menni a suliba két hete, és a tesitanár bezárta az orrunk elõtt az ajtót, bekulcsolta, és ült tovább a folyosón... hát mondom szép...
Valamikor idõtfordítok rá, és az EGÉSZET leírom😊
jah és /fav
szeptember óta nem mozdult 😄
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
holnap újabb nap végre visszajön a betegszabadságából az én legjobb barátom és padtársam és holnap valami nagy faszságot csinálunk, majd felveszem nektek videóra...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
9-10ben volt énekünk még aztán a könyvek könyvtáriak voltak mindig ott osztották ki, nekiálltunk gyalázni õket, kitéptük lapokat elégettük tanárt dobáltuk vele stb, telefirkáltuk majd padtársammal mindig belevéstünk két betüt (PG) a 91. oldalra (neveink röviditése, 91-esek vagyunk) aztán igy tudtuk melyik hányszor volt nálunk... hát elég szépen néztek ki a könyvek 10. végére...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez megvolt haverom telóján videon, majd egyszer megszerzem és felrakom youtube-ra. <#eplus2>#eplus2>
Papír összeteker, kólásflakonba bedug, meggyújt. Szépen elégett, aztán kibasztuk a kukába (term. padból dobtuk).
Tanár odajön:
Mi ez a füstszag? Csak nem gyújtogattok?
Mi? Ááá, dehogy!
Akkor mi ez a hamu?
Lefújjuk az asztalról és megszólalunk: Milyen hamu???
Hajrá Magyarország!
Mi meg szerencsések vagyunk, az eltûnésért nem kapunk semmit, csak fizetni kell. Így kaptam egy zsír új ellenõrzõt
de nem erdekelte kulonosebben, rohogott az egeszen a hatam mogott.
gondolta, hogy nem ez fog menni egesz vegig.
asszem kozpsulibn nem kaptam semmit 1 igazgatoin kivul 😊
5-tõl minden évben kapok általában egyet, és mindig ment a para, hogy "teljesen elkanászodtál, ezt mind a számítógép csinálja." Komolyan anyum elé állás mindig a leggázabb az egészben. Aput szerencsére nem érdekli <#vigyor>#vigyor>
de aztán összegeztük, hogy kiknek van a legtöbb szaktanári (csak angolos közül).....én lettem a 2......az elsõ majdnem igazgatóit kapott de aztán csak osztfõi lett......nekem is... 😄