490
  • Sugam
    énis gyűlölöm minta szart...
  • Balintrial
    ne offoljunk...
  • gyuri12
    Nemtom,ez a "-.-" szmájli mi a faszért olyan menő? Legalább tanuld már meg jó helyen használni...
  • Balintrial
    még jó hogy csak az elejébe írtam :D
  • gyuri12
    Egyetértek.
  • kraawz
    "A topik eleje még tök normális volt, azokon még én is fel-fel röhögtem, de ezek amik itt a vége fele vannak, azoknak a fele kamu a másik fele pedig, mint fentebb írtam primitív hülyeség"

• byzhouse
    ehez nekem is van hozzá szólássom eleje tényleg jó volt de a kukás már nem vicces szerintem mert velem is hasonlót csináltak még tavaly 13évesen majdnem elsírtam magam mikor hasonlót csináltak mert annyira .. helyzet volt lehet ti nevettek rajta de én nem nagyon -.-
    veletek csinálnák és rajtotok nevetnének ... mind1 írni sincs kedvem amugy is fáj a kezem :S
  • Kicsikiraly
    végigolvasgattam a topikot...

lehet most páran be fognak szólni, de leszarom elmondom a véleményem:
    itt most nemrég ezek a mások fejére kuka gyereket a kukába gyömöszölés: szerintetek neki hogy esett?? miért jó az hogy valakit basztattok?? jófejek, nagymenők lesztek a többiek előtt?? nem azt mondom hogy hülyeség, persze nálunk is van olyan aki poénból belelép a kukáka, beleül vagy stb, de csak úgy vkit beledobni igazán nyomós ok nélkül elég primitív...

akkor ne is beszéljünk arról hogy kb az itt lévők fele nem tud egy rendes mondatot összerakni anélkül hogy ne vétene vmi tipikus olyan hibát ami alulképzettséget (kivételtől elnézést kérek) jelent. Milyen iskolákba jártok? Vagy titeket a saját nyelvetek nem érdekel?

A topik eleje még tök normális volt, azokon még én is fel-fel röhögtem, de ezek amik itt a vége fele vannak, azoknak a fele kamu a másik fele pedig, mint fentebb írtam primitív hülyeség.

Ezek miatt rátok tényleg felnéznek? Vagy miért csináljátok?

Nevezhettek bárminek, nem érdekel túlzottan, nem célom a flémkeltés sem, és senki lelkébe nem akarok belegázolni, de ezt muszájnak éreztem leírni.
  • gabo91
    :) az komoly... nálunk nem osztogattak sürün ilyeneket, évente 6-7 beirásom volt csak, viszont anyám hetente kétszert meg elbeszélgetésre be a suliba...
  • liverpool123
    hát nem tom nálatok hogyvan de mi pl egyszer bevizeztük a tanár székét és ráült full vizes lett a gatyája akkor tűt raktunk a székébe és beleültXDXD
    meg kicsavartuk a székéből a csavarokat és nemkicsit elbaszódott....
    De ezekért semmit nem kaptunk:):)
  • mama2
  • gyuri12
  • karajjj
    ez mindent visz!!!!!!!!!!
  • kas123
    Mi régen 1 srácot raktunk a suli konténerébe és rázártuk a tetejét (volt benne szemét), szerencsére senki se tudta meg, mivel a gyerek nem mert köpni :D.
  • jazzy
    "Gergőt intőben részesítem, mert az órán meztelenül pélóját lóbálva szaladgált és belepúzott a tanár kislábujjába."

erre választ is kaptam " Tisztelt tanár úr! Gergőt erre neveljük itthon, csoda hogy nem SZOPOTT!"

"Gergőt szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert maszturbált egy satuval"

Ennyi :)
  • cSuwwi
    Nem olvasom végig a topikot, de sztem simán nyernék összesítésben. Általános 3. osztályban (tehát 9 évesen) egy teljes ellenőrző üzenős része az utolsó lapig tele vont figyelmeztetésekkel/rovókkal/intőkkel, ami csak volt, végén egy igazgatói intővel + kirúgás (nem eltancsolás). Nem gyengén nyomtam, régi szép emlékek :]
  • jazzy
    Nos megkerestem az ellenőrzőimet íme:
    (Aki nem olvasta, ezeket osztálytársaim írták be, csak elfelejtettem és beadtam az osztályfőnöknek)

"Gergő minden órán eszik, fingik és böfög. Szünetben elviszi társai uzsonnáját és felfalja. Ezért igazgazói intőben részesítem! Végítélet: HALÁL!"

"Gergőt szaktanári figyelmeztetésben részesítem mert SZOPOTT az órán"

"Gergő Váliné óráján azt mondta a tanárnak : Kussolj te büdös ribanc mert szájba rúglak, majd a terem közepére szart és elszaladt. Ezért igazgatói DICSÉRETBEN részesítem" (imádtuk a tanárnőt, a drága)

"Gergő az iskolából igazolatlanul hiányzott kérem kapja meg méltó büntetését (korbácsot és a láncot a fizika szertárban hagytam)"

"Gergő szőrös mint egy majom és büdös. Továbbá intőben részesítem mert az órámon fülzsír és lucsok elegyét táplálkozta. Egyéb: úszásnál belepúzott a folyóba ezzel kiírtva a halállomány 74,24%-át. Kérem önöket fiukat szexuálják szájba egy betonkeverővel"
  • jazzy
    tevoltá geciek :D:D
  • LasDen #351
    régi sulimban nyílt napon az egyik tanár a földszintin a másik az emeletin nyomta a gépén a CS-t :D
  • LasDen #350
    nálunk van egy pár :D
    de egyikse tanítja azt ami ultra fontos lenne a későbbiekben...... :D
  • gabo91
    Az se volt gyenge mikor volt suliban ilyen projekt nap vagy mi a neve. szoval voltak programok aztán részt kelett venned páron mert suli 100 v 150 éves volt nemtudom pontosan... :D
    beültünk infora hogy lehet majd Cs-zni erre voltak valami gagyi logikai gémek... meguntok aztán déli buszal el akartunk jönni...
    megyünk az első épületbe menénk ki a nagyajton közlik hogy zárva nem lehet 1 óránál elöbb elmenni...
    nem e?
    oldalt suli melett vannak ilyen házak lakások stb.
    odamentünk berugtuk az udvarajtaját az advarábol átmentünk egy másikba majd ott ki az utcára...
    aztán buszrol integettünk a többi gyökérnek....
  • gabo91
    miről beszélsz infotanár sincs :D
  • gabo91
    az kellemes lehetett...
  • madass
    karaly ezt gabo is tudja bizonyitani. :D

erre van pénz de egy normális serverre...
  • gabo91
    Haveromék is mindig lebuktak aztán lett is már fegyelmije belőle, ezért szétszedték a füstjelzőket... naná hogy megkapta érte a msáik fegyelmit is...
  • LasDen #344
    ha már wc......egyszer kimentem matek órán wc-re....és a wc-n csak a másik oldalon volt kilincs.....én meg berúgtam az ajtót és nemtuttam kinyitni :D 15-20 percig ott maradtam :D
  • gabo91
    Igen, de nem mind van bekötve csunya nagy kamerák hatalmas vasvázzal el ne lopják őket a zigok... :D
  • gabo91
    Ja mondta Sz. Német tanárunk is hogy volt már hogy megjelentek tűzoltok, mert valaki rágyujtott aztán beriasztott a tűzoltóságon, viszont suliban nem jelez...
  • LasDen #341
    kamera? te atya ég..... :DDD
  • gabo91
    Szintugy álltalános suli 6. osztály. Pár elmebeteg évfolyamtársam a wc-ben tevékenykedett mindig, (pusztitották a wc-t). Úgy kell elképzelni, hogy bemész folyosorol wc-be akkor egy kis 1-2 négyzetméteres helységbe érsz amiből egy vacak ajto vezet beljebb (mozog benne az üveg) ott van két piszuár, meg szenben két ilyen "klotyo" (mitom én hogy irjam) de azokon VAS ajto van és vasbol van ott az egész rész, szoval nyugodtan belehet vágni két utcával odébb is meghallják. Elég volt kicsit hozzáérni máris elég szép hangja volt. Na ezekben a budikban gubaszottak évfolyamtársaim és dobálták wc kefével azoat akik bementek... (halják h jön valaki akkor kidobják a kefét) egyszer azonban tanár ment be... igaz nem találták el, ám elég szépen beteritte a wc lé.

Suliban volt ilyen ügyeletesség aztán mindennap más volt anyi volt a dolog hogy ajtot kelett nyitni tanároknak, meg aki jött... tiszta csicskaság, egy kis farészel leválasztott valamiben ücsörögtél egész nap... hát mi mást lehet tenni teniszlabdával dobálozol ugyancsak ku**a hangos, föleg ha valaki nem csukja be a terem ajtot... meg persze lehet alkoholos filcel rajzolni a radiátorra falra asztalra...
    hát elgé szépen kipingáltam a padot.
    K betüs jelszóvel illetem emg egy lányosztálytársam, persze hogy feltünt tanároknak is (elötte is televolt firkálva minden de akkor bukott ki a bili) na mehettünk higitoval sikálni az asztalokat.

suliban a büfét egy tanár csinálta aztán mindig mások voltak büfések 7-8 vitte mindig 2-3 hetente csere.
    Folyton bekajáltuk a milka-kat, meg naponta megittunk egy üveg kolát. Igy a végére 3k huf-os hiányunk lett (ugy hogy a hasznot is lekajáltuk), ez a folyosó végén egy nagy ajtoval volt leválasztva, bent egy polc mögötte meg a dobozok amiben a többi cucc... hát mi oda beszortunk mindent fél méter magasan állt a szemét :D

április elsején mindig tulzásokba estünt, padokal eltorlaszoltuk az ajtot, meg kitettük a kukát a tanári asztal alá, hogy belelépjen valaki, tanár át is esett rajta, persze összetörött, egy szaktanárival megusztatta osztálytársam.

A középső szinten lévő wc-ben pedig szentélyt csináltunk.
    Ott is volt ilyen kis magánfülkék... :D
    az egyikből kivettük a kilincset hogy a takaritok ne tudjanak bemenni aztán vitt be osztálytársam képeket amiket kitett a falra vittek be egy bibliát, vettünk a wc-re egy sapkát abba dobáltuk az 1-2 Ft-osokat...
    de aztán egyszercsak beszabadult a takaritónő és elvitt mindent... :S

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    7. évvégén mentem wc-re haverommal, és azon a foyloson voltak a cipőváltos polcok, ott hevert elöttem egy fekete sapka is. Fogtam belerugtam osztálytársam mondja hogy huzzam le wc-n meg hogy hand vagyok stb. fogtam belevágtak lehuztam wc-kefével megtömködtem... jol el is dugult a rendszer. 8 év elején sorakozonál jött a hegyibeszéd hogy valami wc tisztitó görényt kelett hivniuk, több 100 k huf volt, kideritik kivolt és kikell fizetnie stb. stb. hát parázott a fejem rendesen szerencsére osztálytársam elfelejtette az esetet, ebből meg persze semise lett :D szoval piszt

folyt köv.
  • madass
    ez igazán lool nálumnk is volt gond a klotyo dohányzással ezért felszereltek füdtjelzöket meg kamerát a klotyo bejáratához
  • LasDen #338
    hát a diákon ipari van, de igazából nemtom mit tanítanak a suliban :D
  • LasDen #337
    egy másik sulimban meg az egyik emeleti wc lett kijelölve dohányzónak....persze ezt csak a diákok jelölték ki.....és a tanárok időnként razziáztak :D
    másikban meg az összes fellelhető wc-ben döhányoztak és néha volt, hogy tanár bement és kizavart mindenkit onnan (voltak vagy 20-n) és csak úgy vágni lehetett a füstöt :D
  • madass
    lol ez szakmunkás vagy?
  • xotyi
    Náluk ugy volt hoy csak aki éretségizett vagy betöltötte a 18. életévét ez volt a szabály! Engem a tanítás utolsó napján kaptak el 3x egymás után xD
  • LasDen #334
    a mi sulinkban az udvar kijelölt dohányzó hely a diákoknak .D
  • xotyi
    Nálunk fizikatanárnak mániája volt h üldözte a bagósokat, egyik szünetben szép nyugiban cigizgetünk és egyszercsak kiugrik két tuja közül megvagytok felkiáltással,erre mindenki annyira berezelt h próbáltuk eldobni a csikket, de valahogy 5ből 3 a tanárt találta el, a szünet utáni óránk pont vele volt és akkor láttuk hogy a kedvenc kötött pulcsija itt-ott ki van égetve,mikor észrevette kaptunk töle egy szaktanárit, de csak arra hívta fel a szülök figyelmét hogy az iskola területén dohányoztunk :)
  • gabo91
    ez jó lehett... :)
  • JackMeadow
    Jut ezsembe: Avitrinbe büdös zoknikat akaszgattunk, a pszicho szakore ráirtuk h GOLLAM GOLLAM, Mosószerrel locsoltuk agazokat d etúlélték:)
  • Adam69852
    hali

nálunk is voltak ám dolgok :D pl: körözöttes kenyeret hozzá nyomtuk a folyosón a képhez, szétszedtük az ablakokat, haver ellopta a mágnest a matektanártól, technika teremböl lopott tojájst azt bevágta egy ablakon :D, akkor lopott gumi kalapácsot, akkor rendszeresen beszóltunk a tnároknak, itt gimiben szétszettük az egyik padot, letörtük a szék háttámlát, megküldtük kiflivel a matek tanárt, hülye meg olvashatatlan neveket írtunk a dogákra, kibasztuk az ablakot, letörtük 3x a szekrényajtót, telekajáztuk a termet, haver megette a növényeket, nem locsoltuk a virágokat (szegények elrohadtak...) takaritónak a felmosóját lelöktük az alaksorba... ÁÁÁ szörnyü miket csináltunk XD és még van böven csak nem jut eszembe... ha eszembe jut akkor még leírom