Új ország a Balkánon
  • I.C.ram
    #148
    Mivan? Megse említettem Hitlert. Egyszerűen az akkori náci propagandának az volt az érdeke, hogy minél több történelmi utalást találjanak arra, hogy a németek a vezérfaj, és a szlávok meg az élősködők. Ennyi. Ezt nem kitaláció, ez az igazság. Ezt még a nácik is elismerik :D

    "Ezzel a mondtattal tökéletesen egyetértek! Azért azt megjegyezném, hogy mi évtizedek óta szótlanul tűrjük a környező országok nemzeteinek szemétkedéseit! Nálunk nem vernek meg senkit azért, mert Szerb, Román, vagy Szlovák! Tény, hogy nem szeretjük őket, és ennek hangot is adunk, de tetlegességig nem fajulnak a dolgok! "

    Nézd már meg, hogy mekkora kisebbség él Magyarországon, és mekkora élt/él a környező országokban.

    "Rengeteg? Beírtam a keresőbe az adott szláv népet, majd utána a Nobel szót. Egy Szerb nyelvű írót talált, de ő is Bosnyák volt. Románra és Szlovákra semmit nem dobott ki. Ez még nem jelent semmit, de játszunk egy kicsit! Te gyűjtöd a híres szlávokat, én meg a hírhedt szlávokat... Továbbra is tartom, hogy nekem lesz könyebb dolgom!"

    Hidd el nagyon sok híres szláv, vagy szláv származású tudós van, max te nem ismered őket. Meg azért kicsit más gazdasági színvonal van/volt a balkánon, mint itt. A legtöbb magyar tudóst még az Osztrák-Magyar Monarchia termelte ki, amikor Magyarország a gazdasági virágkorát élte.
    De ott van rögtön Nikola Tesla, aki az elektromosság Einsteinjének számított, és a mai napig minimális változtatásokkal használják a találmányait szerte a világon, pedig ő sem ma élt.

    "2. Az az ország belügye volt. Nem raboltak ki egy külföldi céget sem, nem rontottak más ország külképviselete ellen, és nem támadtak más kisebbségre... sőt, újságírókat sem vertek meg! Upsz... azt mégis... a rendőrök... "

    Igazad van. A magyar adófizetők pénzéből fenntartott TV-t felgyújtani max csínytevés, hiszen az nem is külföldi.