Koszova (Koszovó)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Aki meg a vandalizmusra (koztorvenyes buncselekmeny) barmilyen magyarazatot talal, az meg is erdemli, annyit tud meg a nevet...
ReaL MaDRid x siempre
Ha úgy vesszük a szerbeknek több joguk van az elégedetlenségre, de ettõl függetlenül akkor sem kéne autókat felgyújtani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem mindegy, hogy TVszékházat, vagy nagykövetséget gyújtanak fel? Szerintem rohadtúl mindegy. Embertelen mindkettõ.
szarás, ennyit tok mondani
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
az a email meg nemtom, zombor ban nemtudom mi a helyzet, de ha tényleg az amit a gyerek leirt akkor kezdek félni... iyen zsilet es faszságok..szabadkán még nincs, remélem nem is lesz.. SZABADKÁN eddig annyirol tok h betörték szétverték mcDonaldsot, meg egy kb 50 - 60 tüntetõ, fõleg középiskolás énekelt pár sort, meg láttam 8-10 rphamrendõrt de semmi összetûzést nem láttam, lehet hogy volt én elkerülöm.
Vajdaság kezdeményezéseirõl meg annyit, hogy a vajdasági pártok , az egyik legalabbis már két nagy plakátot láttam h "Vojvodina nije krava muzara" azt hirdeti hogy vajdaságot kizsákmányolja szerbia és véget kell vetni...
peace
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Tökmindegy ki gyûlölködik, attól még nem lesz jobb, sõt rosszab, mert õkis mégjobban elkezdenek, aztán te is, aztán õk is,stb...
Rengeteg nagynevû tudóst adott a szláv nép a világnak. Nem csak Nobel-díjban kell gondolkozni. De Nobel-díjas szláv is rengeteg van.
Érdekes, hogy ezen a rasszista, nacionalista Magyarországon nem történnek ilyenek, és egy kisebbség sincs veszélyben...
www.smart-bus.hu
kurva élet vége legyen..
Szabadka közeli vagyok.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
www.smart-bus.hu
Valóban találtak egy elszenesedett holttestet az amerikai nagykövetségen. Folytatódtak a rablások. Kirabolták a Benetton, az Office, a levis, és bizonyos Bate márkaboltjait.
Mérsékelt és liberális politikusok szégyennek nevezték, amit ma Szerbia a világnak kommunikált. A tüntetés szervezõt teszik felelõssé, amiért a szerbek, mint állatok látszottak a képernyõkön. "
Na, zavargás, káosz rulez.
és akkor viszont tényleg gáz a helyzet.
Ha meg tüntetõ akkor megérdemli, minek ment oda.
"De persze, ha õk szolgáznak le minket, az már undorító pfujj pfuj, nekünk persze szabad, mert mi szartuk a világot."
Menj fel egy szerb fórúmra, és írd ezt be ott is! Így igazságos!
www.smart-bus.hu