Új ország a Balkánon
 • Solt
  #129
  Na megint Hitler!! Erről is ő tehet! A világ minden rosszának két okozója lehet! Hitler, vagy Orbán Viktor! Nincs más alternatíva! Csak azt tudom javasolni, hogy olvass utána anyanyelved szépségeinek.

  "Tökmindegy ki gyűlölködik, attól még nem lesz jobb, sőt rosszab, mert őkis mégjobban elkezdenek, aztán te is, aztán ők is,stb..."

  Ezzel a mondtattal tökéletesen egyetértek! Azért azt megjegyezném, hogy mi évtizedek óta szótlanul tűrjük a környező országok nemzeteinek szemétkedéseit! Nálunk nem vernek meg senkit azért, mert Szerb, Román, vagy Szlovák! Tény, hogy nem szeretjük őket, és ennek hangot is adunk, de tetlegességig nem fajulnak a dolgok!

  "Rengeteg nagynevű tudóst adott a szláv nép a világnak. Nem csak Nobel-díjban kell gondolkozni. De Nobel-díjas szláv is rengeteg van"

  Rengeteg? Beírtam a keresőbe az adott szláv népet, majd utána a Nobel szót. Egy Szerb nyelvű írót talált, de ő is Bosnyák volt. Románra és Szlovákra semmit nem dobott ki. Ez még nem jelent semmit, de játszunk egy kicsit! Te gyűjtöd a híres szlávokat, én meg a hírhedt szlávokat... Továbbra is tartom, hogy nekem lesz könyebb dolgom!

  "Miért mi mit csináltunk, amikor az MTV-ostrom volt? Ugyanezt. Mi is bizonyítottunk, hogy rombolni, azt tudunk."

  Na egy pillanat!

  1. 50 randalírozó barom gyújtotta fel a TV-t, akik a végére szépen el is tüntek

  2. Az az ország belügye volt. Nem raboltak ki egy külföldi céget sem, nem rontottak más ország külképviselete ellen, és nem támadtak más kisebbségre... sőt, újságírókat sem vertek meg! Upsz... azt mégis... a rendőrök...