Szerinted milyen lesz a világ a jövőben?
  • Max7
    #25
    Minek ezen gondolkodni úgy sem éled túl!

    Az üzemanyagos kérdésre válaszolva mire elfogy az összes kőolaj (eltüzelik az autok) adigra akkor luk lesz az ozonunkon hogy elszökik a sok levegőnk mint a jukas autogumiból.... (5-600év mulva)

    aztán idővel megszünik a légtér így a meteorok amik becsapodnak (mert nem égnek el) romboló munkát végeznek (1000 év mulva)

    Bilgeci és egyébb gazdag fószer ükunokáik megalapítják az ürtársadalmat és építenek egy hatalmas űrbázist a földön(1001 év múlva)

    Mivel megszünik a légrtér csökkeni fog a gravitációs erő és a víz elemeire bomlik majd így mivel az egyetlen nyersanyag forrás is kifogy az űrbázisok leválnak a földről (1020 év mulva)

    az alapvető létfentartáshoz szükséges víz eltünik ezért az urándúsításról leszoknak és egy tudós feltalálja a vízdusítás lehetőségét így élete végéig kinyalják emiatt a seggét (1050 év mulva)

    miután ez a tudós meghal a hanvait viszaviszik a földre majd az meberi társadalom 4 felé szakad és 4 irányban elindulnak felfedezni az univerzumot... ebből 2 társadalom kihal mert túl távol kerül a naptól így nem tudnak a vasmonstrumokban növényeket tenyészteni és álatokat etetni... (1150 év mulva)

    a kihalt társadalmak hibályából tanul a megmaradt két társadalom és feltalálják a mesterséges napfényt mely nonstop nafényhez hasonló energiát biztosít mely a növények fotoszintetizálásához szükséges így eltávlodnak a tejút naprendszerből (1300 év mulva)

    Az egyik társadalom talál egy bolygót, ahol letelepednek, de az idegen ufók rabszolgaként alklamazzák őket és életük végéig robotolni fognak... (1500 év mulva)

    A megmaradt társadalom hoszabb utazás során persze már több generáció nött fel az ürbázison.... talál egy a földhöz hasonló bolygót ahol a dinoszauruszok korából újraépítenek mindent... megölik a dinoszauruszokat és mivel az ember egy ostoba lény nem tanulva az ősei hibájából ugyan úgy tünkreteszik azt a bolygót malyd minden kezdődik előről....






    Bocs kicsit hiperaktív vagyok 4 bomba után :D

    +fav de csak azért hogy lássam hányan hülyéznek le :D