118
Szerinted milyen lesz a világ a jövőben?
  • VRSDM
    olyan lesz amilyenné alakítod-juk-ják :]
  • Atomreaktor
    :)))
  • htr93
    Megpróbáltam elolvasni. nem sikerült.
  • Brolly28
    túl sok sci-fi-t néztél
  • degenerator
    hülye.
  • degenerator
    jelentkezhetnél a szci egyházba főpapnak, ott is kb ilyen szintü hüyleségeket találnak ki.
  • Daza500
    Akkor ideje csomagolni...
  • Facek
    Szeretem a topig témáját de :
    VÓTMÁ
  • Prank
    az olajüzletek, a volt jugoszlávia tagállamainak rendezésével szembeni véleménykülönbségek és a kémügyek miatt Oroszország szembekerül a NATO-val, azonban Kína a segítségére siet az arab államokkal egyetemben (Keleti Szövetség): kitör a III. világháború...
    Magyarország ütközőállamként választás elé kerül és a nagy fenyegetettség hatására behódol a ruszkiknak...
    a NATO megnyeri a háborút és Magyarországot áruló nemzetként számontartva felszabdalja...
    Magyarországnak egy megyényi területet meghagynak, a magyarok tovább sírdogálnak, megosztottság lesz urrá, majd lázadás tör ki... a belső konfliktusba beleszolnak a nagyhatalmak és gyarmatosítják Magyarországot...vége:)
  • akyyy
    mekkora lol topikok nyiltak már loál
  • Max7
    éjjjjenn az óóóktattási refffóóórm
  • Emmegki
    Lyukas
  • LES FORZA INTER
    hülye :D:D nah 1 megvan

egyb.:100 év úlva elzárt kis kolóniák lesznek a földön, mert vmi ostoba öngyilkos merénylő atomreaktornál robantotta fel magát, így az amcsik atomot küldtek z araboknak, iránnak mégis volt atomja amit kilőtt , de az usa az oroszok felett semisítette meg, erre válaszul az ororszok is elkezdetk atomot lődözni. végül pedig elszigetelt kis közösségek jöttek létre, amik a romokon élnek, és nme tudnak egymásról, de a beltenyésztés miatt egyre nagyobb genetikai hibák lépnek fel a megmaradó populációkban, így vége az emberiségnek, a megmaradt szemeten pedig a csótányok kialakítják saját társadalmukat.
  • Max7
    Minek ezen gondolkodni úgy sem éled túl!

Az üzemanyagos kérdésre válaszolva mire elfogy az összes kőolaj (eltüzelik az autok) adigra akkor luk lesz az ozonunkon hogy elszökik a sok levegőnk mint a jukas autogumiból.... (5-600év mulva)

aztán idővel megszünik a légtér így a meteorok amik becsapodnak (mert nem égnek el) romboló munkát végeznek (1000 év mulva)

Bilgeci és egyébb gazdag fószer ükunokáik megalapítják az ürtársadalmat és építenek egy hatalmas űrbázist a földön(1001 év múlva)

Mivel megszünik a légrtér csökkeni fog a gravitációs erő és a víz elemeire bomlik majd így mivel az egyetlen nyersanyag forrás is kifogy az űrbázisok leválnak a földről (1020 év mulva)

az alapvető létfentartáshoz szükséges víz eltünik ezért az urándúsításról leszoknak és egy tudós feltalálja a vízdusítás lehetőségét így élete végéig kinyalják emiatt a seggét (1050 év mulva)

miután ez a tudós meghal a hanvait viszaviszik a földre majd az meberi társadalom 4 felé szakad és 4 irányban elindulnak felfedezni az univerzumot... ebből 2 társadalom kihal mert túl távol kerül a naptól így nem tudnak a vasmonstrumokban növényeket tenyészteni és álatokat etetni... (1150 év mulva)

a kihalt társadalmak hibályából tanul a megmaradt két társadalom és feltalálják a mesterséges napfényt mely nonstop nafényhez hasonló energiát biztosít mely a növények fotoszintetizálásához szükséges így eltávlodnak a tejút naprendszerből (1300 év mulva)

Az egyik társadalom talál egy bolygót, ahol letelepednek, de az idegen ufók rabszolgaként alklamazzák őket és életük végéig robotolni fognak... (1500 év mulva)

A megmaradt társadalom hoszabb utazás során persze már több generáció nött fel az ürbázison.... talál egy a földhöz hasonló bolygót ahol a dinoszauruszok korából újraépítenek mindent... megölik a dinoszauruszokat és mivel az ember egy ostoba lény nem tanulva az ősei hibájából ugyan úgy tünkreteszik azt a bolygót malyd minden kezdődik előről....

Bocs kicsit hiperaktív vagyok 4 bomba után :D

+fav de csak azért hogy lássam hányan hülyéznek le :D
  • Thanatos
    olyan lessz
  • bujcsik555
    az jo film
  • Brolly28
    nézzétek meg az i'm legendet
    nah olyan lesz
    vagy ilyen
  • Cat 02 #21
    És jönnek majd ide a szondák, h jéé itt régen volt víz >.<
  • Daza500
    Magának a Világnak biztos jó lesz, mert az emberiség hamarosan kipusztítja
    magát az atomfegyvereivel, aztán eltelik szép lassan 5000 év, és a Föld olyan makulátlanul tiszta lesz, mint a Mars. :)
  • bujcsik555
    Milyen lesz a jövö? Nagyon rosz, a héten még 5 dogát kell irnom
  • PJack
    mindenki a számítógép előtt fog ülni és epilepsziás emberek lesznek mindenfelé.
  • Csesza
    jovan bazze :D

de átkellrágnijuk a bőröt és annyiszor rágják át akkor az elfogy és a bör x%-a ha mekksemmisül akkor kampec
  • Brolly28
    de a máj az regenerálódik:O
    fölöslegesen jönnek
  • Csesza
    sztem jönnek a májevő varjak és megnyirbálnak mindenkit -.-
  • Brolly28
    kövesd a fehér nyulat pepsi
  • Pepsi Twist
    Sztem meg olyan lesz mint a mátrix :D
  • Brolly28
    pont ilyen:
  • csgery
    Ha így folytatjuk, kifogynak az erőforrásaink, és a Föld is egy nagy aszfaltbolygó lesz...
    A bioüzemanyag meg csak addig lesz jó, amig el nem olvadnak a jégtáblák teljesen... utána is jóleszl, de pl Hollandia lesz Atlantisz:)
  • antijuve
    engem is:D
  • bertino
    mi lesz az üzemanyagokkal, miután kifogytak ? jöhet a vízhajtású verda ?
    nade akkor mibűl veszi ki a zoxigént ?
  • Benc16
    én azt kérdezném, miből lesz energiánk?
  • bertino
    álmos
  • tigeroo
    nem mindegy? úgysem érjük meg...

(amugy, milyen távlatokban? mert ha úgy vesszük már a holnapi nap is a "jövő"...hm... biosz tz...igen, szarlesz a jövő...)
  • sweech
    lehetne jó is, de emberek elbasszák
  • Frosty01
    Helókittis :C
  • NeverwinterKING
    megelőztél. ezt akartam írni én is :)
  • 5c0rp330n
    ha egy szóval kéne jellemeznem, hogy szerinem milyen lesz a jövő, azt mondanám, hogy szar.
  • Jrex
    Sziasztok.Ezt a topicot azért nyitottam mert én kíváncsi vagyok milyen lesz a jövő,és remélem mások is,és megosszuk egymással elképzeléseinket a holnap világáról.:)