118
Szerinted milyen lesz a világ a jövőben?
-
#38 olyan lesz amilyenné alakítod-juk-ják :] -
#37 :))) -
#36 Megpróbáltam elolvasni. nem sikerült. -
#35 túl sok sci-fi-t néztél -
#34 hülye. -
#33 jelentkezhetnél a szci egyházba főpapnak, ott is kb ilyen szintü hüyleségeket találnak ki. -
Daza500 #32 Akkor ideje csomagolni... -
#31 Szeretem a topig témáját de :
VÓTMÁ -
Prank #30 az olajüzletek, a volt jugoszlávia tagállamainak rendezésével szembeni véleménykülönbségek és a kémügyek miatt Oroszország szembekerül a NATO-val, azonban Kína a segítségére siet az arab államokkal egyetemben (Keleti Szövetség): kitör a III. világháború...
Magyarország ütközőállamként választás elé kerül és a nagy fenyegetettség hatására behódol a ruszkiknak...
a NATO megnyeri a háborút és Magyarországot áruló nemzetként számontartva felszabdalja...
Magyarországnak egy megyényi területet meghagynak, a magyarok tovább sírdogálnak, megosztottság lesz urrá, majd lázadás tör ki... a belső konfliktusba beleszolnak a nagyhatalmak és gyarmatosítják Magyarországot...vége:) -
#29 mekkora lol topikok nyiltak már loál -
#28 éjjjjenn az óóóktattási refffóóórm -
Emmegki #27 Lyukas -
#26 hülye :D:D nah 1 megvan
egyb.:100 év úlva elzárt kis kolóniák lesznek a földön, mert vmi ostoba öngyilkos merénylő atomreaktornál robantotta fel magát, így az amcsik atomot küldtek z araboknak, iránnak mégis volt atomja amit kilőtt , de az usa az oroszok felett semisítette meg, erre válaszul az ororszok is elkezdetk atomot lődözni. végül pedig elszigetelt kis közösségek jöttek létre, amik a romokon élnek, és nme tudnak egymásról, de a beltenyésztés miatt egyre nagyobb genetikai hibák lépnek fel a megmaradó populációkban, így vége az emberiségnek, a megmaradt szemeten pedig a csótányok kialakítják saját társadalmukat. -
#25 Minek ezen gondolkodni úgy sem éled túl!
Az üzemanyagos kérdésre válaszolva mire elfogy az összes kőolaj (eltüzelik az autok) adigra akkor luk lesz az ozonunkon hogy elszökik a sok levegőnk mint a jukas autogumiból.... (5-600év mulva)
aztán idővel megszünik a légtér így a meteorok amik becsapodnak (mert nem égnek el) romboló munkát végeznek (1000 év mulva)
Bilgeci és egyébb gazdag fószer ükunokáik megalapítják az ürtársadalmat és építenek egy hatalmas űrbázist a földön(1001 év múlva)
Mivel megszünik a légrtér csökkeni fog a gravitációs erő és a víz elemeire bomlik majd így mivel az egyetlen nyersanyag forrás is kifogy az űrbázisok leválnak a földről (1020 év mulva)
az alapvető létfentartáshoz szükséges víz eltünik ezért az urándúsításról leszoknak és egy tudós feltalálja a vízdusítás lehetőségét így élete végéig kinyalják emiatt a seggét (1050 év mulva)
miután ez a tudós meghal a hanvait viszaviszik a földre majd az meberi társadalom 4 felé szakad és 4 irányban elindulnak felfedezni az univerzumot... ebből 2 társadalom kihal mert túl távol kerül a naptól így nem tudnak a vasmonstrumokban növényeket tenyészteni és álatokat etetni... (1150 év mulva)
a kihalt társadalmak hibályából tanul a megmaradt két társadalom és feltalálják a mesterséges napfényt mely nonstop nafényhez hasonló energiát biztosít mely a növények fotoszintetizálásához szükséges így eltávlodnak a tejút naprendszerből (1300 év mulva)
Az egyik társadalom talál egy bolygót, ahol letelepednek, de az idegen ufók rabszolgaként alklamazzák őket és életük végéig robotolni fognak... (1500 év mulva)
A megmaradt társadalom hoszabb utazás során persze már több generáció nött fel az ürbázison.... talál egy a földhöz hasonló bolygót ahol a dinoszauruszok korából újraépítenek mindent... megölik a dinoszauruszokat és mivel az ember egy ostoba lény nem tanulva az ősei hibájából ugyan úgy tünkreteszik azt a bolygót malyd minden kezdődik előről....
Bocs kicsit hiperaktív vagyok 4 bomba után :D
+fav de csak azért hogy lássam hányan hülyéznek le :D -
Thanatos #24 olyan lessz -
#23 az jo film -
#22 nézzétek meg az i'm legendet
nah olyan lesz
vagy ilyen -
Cat 02 #21 És jönnek majd ide a szondák, h jéé itt régen volt víz >.< -
Daza500 #20 Magának a Világnak biztos jó lesz, mert az emberiség hamarosan kipusztítja
magát az atomfegyvereivel, aztán eltelik szép lassan 5000 év, és a Föld olyan makulátlanul tiszta lesz, mint a Mars. :) -
#19 Milyen lesz a jövö? Nagyon rosz, a héten még 5 dogát kell irnom -
#18 mindenki a számítógép előtt fog ülni és epilepsziás emberek lesznek mindenfelé. -
Csesza #17 jovan bazze :D
de átkellrágnijuk a bőröt és annyiszor rágják át akkor az elfogy és a bör x%-a ha mekksemmisül akkor kampec -
#16 de a máj az regenerálódik:O
fölöslegesen jönnek -
Csesza #15 sztem jönnek a májevő varjak és megnyirbálnak mindenkit -.- -
#14 kövesd a fehér nyulat pepsi -
#13 Sztem meg olyan lesz mint a mátrix :D -
#12 pont ilyen:
-
#11 Ha így folytatjuk, kifogynak az erőforrásaink, és a Föld is egy nagy aszfaltbolygó lesz...
A bioüzemanyag meg csak addig lesz jó, amig el nem olvadnak a jégtáblák teljesen... utána is jóleszl, de pl Hollandia lesz Atlantisz:) -
#10 engem is:D -
#9 mi lesz az üzemanyagokkal, miután kifogytak ? jöhet a vízhajtású verda ?
nade akkor mibűl veszi ki a zoxigént ? -
#8 én azt kérdezném, miből lesz energiánk? -
#7 álmos -
#6 nem mindegy? úgysem érjük meg...
(amugy, milyen távlatokban? mert ha úgy vesszük már a holnapi nap is a "jövő"...hm... biosz tz...igen, szarlesz a jövő...) -
#5 lehetne jó is, de emberek elbasszák -
#4 Helókittis :C -
#3 megelőztél. ezt akartam írni én is :) -
#2 ha egy szóval kéne jellemeznem, hogy szerinem milyen lesz a jövő, azt mondanám, hogy szar. -
#1 Sziasztok.Ezt a topicot azért nyitottam mert én kíváncsi vagyok milyen lesz a jövő,és remélem mások is,és megosszuk egymással elképzeléseinket a holnap világáról.:)