• Kornan
    Az ,hogy az áttörések mikor fognak bekövetkezni, azt nagyon nehéz megjósolni,mert sok mindentől függ,nemcsak a tudomány jelenlegi állásától,vagy a fejlődés gyorsaságától.Bizonyos tényezők sürgethetik,némelyikek lassíthatják.Én azt gondolom,talán már holnap bekövetkezik,de minél előbbre megyünk a jövőbe annál nagyobb a valószínűsége,feltéve ha nem lesz, a sokak által itt a fórumba emlegetett "mad max" :D
    Egyébként ,akkor már most letöltök valami doc-ot a túlélési szabályokról és kinyomtatom.Ha eljön az idő akkor elolvasom és máris többet fogok tudni arról ,hogyan kell tüzet gyújtani egy fogpiszkálóval ,mint az akinek nincs nete és nem nézett utána,vagy nem szerezte meg máshonnan.Meg majd megnézem a MacGyver összes részét is és összedobok egy gps helyzetmeghatározót 2 fogpiszkálóból. :D

Akik azt gondolják,hogy az A.I. soha nem lehet okosabb az embernél azok tévednek.Már többször is megmondtam,hogy soha nem mondjuk azt ,hogy soha ,mert elképzelni sem tudjuk most,hogy mi lesz 1 millió vagy mégtöbb idő múlva itt,ha még lesz emberiség.Meg kell találni a módját a gondolkodási folyamat szimulálásra,gyakorlatilag le kell másolnunk az agyat,ha megtörtént utána szerintem annak a növelése,amit mi intelligenciának nevezünk nem lehet akkora probléma.

Másrészről az emberi gondolkodási képesség javítása is nagyban hozzájárulna a fejlődés exponenciális felgyorsításához,csakúgy mint az A.I..Ennek végkimenetele pedig megjósolhatatlan jelenleg.Tehát ha a gondolkodási folyamatot sikerülne felfejleszteni,az gyakorlatilag szinte minden problémára megoldást találna x időn belül,mert képes lenne méggyorsabban felgyorsítani a gondolkodási folyamatot... És így tovább.Az ,hogy ez mikor következik -be nem is tippelem meg,inkább megyek ebédelni.