• Tinman #96
    "a pécén meg installálni kell, ami egybites júzereket ugyanúgy idegesít."

Ps3-on Lost Planet install min. 10 perc... bezony oda, a vinyóra :-D

"amihez kifejezetten erőmű kell, pl Juarez"
    Juarezt anno 1 magos procival, X850XT kártyával és 1 GB mellett vittem végig... iszonyat nagy játék volt és majdnem maxra téve mindent játszhattam.
    Igen, tudom van DX10 patch is hozzá, de nem tudom az iszonyat szépet van-e még értelme szinta alig látszó DX10 effektekkel megtűzdelni, csak azért, hogy a xaros Vista alatt kapásból elvesszünk 15 FPS-t.

Sok oka van annak amiért imádok PC-n játszani:

1. Néha a tököm kivan a jRPG és árkád cuccoktól. Szeretek World in Conflict és egyéb RTS-el nyomulni, nagyon bírom a MS Flight Simulator X-et +egyéb szimukat, és FPS junkie vagyok. Nem tudom miért, de valami perverz vágy miatt igyekszem az összes FPS-t kivégezni, pedig alapből RPG rajongó vagyok :-D Ezekben a konzol harmatgyenge, nem is ezekre a stílusokra való.

Ez pedig a másik... normális, hagyományos RPG nagyon kevés van konzolra. Legutóbb a Witcher volt az, amit maxon játszottam PC-n és azt mondtam, hogy újra van értelme mindennek PC-n. Ilyen volt a Portal is /igen, nem RPG/, mert az is visszaadta azt a megfoghatatlan valamit. Aztán volt Bioshock, előtte Prey, stratégia téren WiC, C&C 3, kalandjátékból is kiváló címek jöttek.

2.Szeretem az olcsó játékokat. Mindig mazsolázok, hogy na most mi lesz a Guru vagy GS melléklete, Galaxisnál mi van akcióban és lecsapok. Az újságok értéktelenek számomra, de pl. egy Enclave eredetiben vagy egy Vampire Bloodlines nagyon jó vétel és LEGÁLIS, FILLÉREKÉRT!!!
    Konzolon förtelmes árak vannak, külföldi rendelésektől én is tartok, túl bonyis, mindig más szokta intézni, ha intézi...

3.Az a fajta vagyok, aki általában előbb szereti látni a nőt, aztán udvarolni, meghódítani etc.
    Így vagyok a játékokkal is... a demó nekem kevés, alfa, bugos, mire lejön elalszok. Megnézem a wrz verziót és ha tetszik amit látok megveszem. Rengetegszer előfordult az is, hogy végivittem a játékot és aztán később legalizáltam. Ez konzolon nagyon nehézkes, chip, fw frissítés, bukod a garit, dl lemez stb. Nem nekem való. PC-n sokkal egyszerűbb.

4.Tényleg nem szeretek fekve/ágyon játszani.