• floatr
    Fasza ez a következtetés, bár inkább arra céloztam h kb ebben az esetben mérvadó a winyó tempója.

A konzolnak valóban van olyan hátránya h szokott a lemezről olvasni, a pécén meg installálni kell, ami egybites júzereket ugyanúgy idegesít. Pláne az h ha egy játékot előkap, akkor lehet h takarítani kell stb... Nabumm. Bár már várom azt a (nememlékszem a nevére basszus) csoda ms platformot vista alá, ami install nélküli játékokat hoz majd. Ezzel eltűnhet ez a difi.

Az őszi játékmustra meg tele volt olyanokkal, amihez kifejezetten erőmű kell, pl Juarez, és ebben az évben sem áll le ez a tendecia. De télleg nem akarlak elkeseríteni. Már marharégen harcolok ezzel én is, és b.szottul meguntam, pláne a legfrissebb driver témát

vista: arra nem várjál h majd én ajánlom ezt valakinek :) bár elég sokan már csak ezzel vesznek új gépet.

Egyébként meg én állatira nem akarom senkire se rátukmálni a dolgot, de ez a 1x%os piaci részesedés is elég beszédes. Nem hiszek abban h a pécés játékpiacot ebben a formában konzerválni v menteni lehet, pont az eddigiek miatt.