Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!
/>
A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
-
Már ne is haragudj de azzal az üzenettel küldtél friend invitét hogy kb igy hangzott "ha van merszed akkor vegyél fel és valami warezról is említést tettél már nemtudom hogy..." én mindenkit szívesen felveszek, megtettem veled is ( hozzátéve hogy fogalmam nem volt ki az, és mire fel küld nekem ilyen üzenetet mellé.. ). Aztán nagyban játszok és küldesz chet invitét... kb 3 ember van aki kedvéért félbehagyom a játékot és elkezdek velük beszélgetni... te nem tartozol közéjük. Aztán előbb felmegyek játszani jön valami videó chat, ép akkor amikor egy minibossal küzdök... dehogy válaszolok, van jobb dolgom is ( ép játszok... ).
Fogalmam sem volt hogy te lennél az, addig amig nem irtál ide az imént... de ne fáradozz blockoltalak, töröltelek mielőtt kikapcsoltam a boxot...
ha valami bajod van írd le ide...