Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • Sir Quno Jedi
    Idézhetsz akár napestig. Azok irányelvek és nem a modik számára, max. a sima júzernek. Sokan sürgölködtek itt, hogy az aktuális helyzethez igazítják az évezredes (és csak felületes) moderálási elveket, de süket fülekre találtak (egyik barátom még kiscsillió oldalas okosságot is írt hozzá, részletes szabályrendszerrel és büntiponthálózattal stb.-stb., hogy na majd jóakul beteszik és hajrá). No effect.

A modik amúgy is azt tesznek amit ők jónak látnak. Azért vannak kiválasztva, mert megbíznak bennük, hogy helyesen tudják mérlegelni az adott helyzetben mi a teendő. Nincs semmiféle modiknak szánt szabályzat, avagy hasonló korlátozó baromság. Nekem elhiheted. Személy szerint én is azt tehetném amit csak éppen jólesik, mégsem teszem, mivel MEGBÍZNAK bennem és tudom hol a határ (meg nem árt némi jóhiszeműség). Ha 1x nagyon elszalad a ló egy modival, avagy túl sokat panaszkodnak rá, úgyis kivágják, de a jellemzőbb, hogy maguktól adják fel...Kitalálod miért...

Minden helyzet mindig más (ezt a ríőllájf melómban is idejekorán meg kellett tanulnom) és akkor és ott kell mérlegelni, hogy mit teszünk, nem lehet előre megírt forgatókönyvek alapján haladni, azok nem elég rugalmasak hozzá. Ehhez kellenek felelősségteljes emberek, akik nem a személyes hatalmuk kiépítésén fáradoznak. Eleve, aki vezető akar lenni, az már alkalmatlan rá. Akinek esze van, az semmiféle felelősségért nem fog pedálozni, mégis rálőcsölik, ha rátermett, pont ezért. Ez igaz a modikra is. Aki nagyon modi akar lenni, az máris gyanús... :DDD

Na mind1, elkalandoztam a témától. Szóval csak idézgessetek, valamikor én is olvastam, végül is alapnak nem rossz! :D