Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • Zóanagyvarázsló
    Nem láttam, hogy SQJ vagy bármely moderátor valaha is nyíltan warezolt volna - erről szól ez a topik, nem az otthoni polcaik tartalmáról, de ezt már sokszor kitárgyaltuk.

"A vásárlás elvből való elutasítását szerintem itt nagyon kevesek gyakorolják."

Pontos adatunk nincs erről, de párszor, pár topikban már terítékre került a vita, és mindig akadtak olyan hozzászólások, melyek arról szóltak, hogy 500 vagy 1000 Ft-ot talán adna elméletben egy új játékért, de a régi már csak ingyen kell. Amúgy kár firtatni az arányokat, annak kevés köze van a konkrét a fórumszabályokhoz, esztelen mértékben szerintem mind a legális vásárlókat, mind a magukat feltaláló warezzel élőket is zavarhatja. Személy szerint annak örülnék, ha "olvasható" lenne számomra a fórum egy frissen megjelenő PC-s nagy név topikját tekintve is (milyen emssze van ez még!), és ha az egyszeri játékosok tényleg kissé komolyabban állnának hozzá a témához, kevesebb "ingyenes szolgáltatást" várnának el.

"Mindenki veszi amit bír, ami tetszik neki, de egy HC gamernek néha muszáj "feketézni"."

Miért? Sem gépem, sem szabadidőm nincs az összes új játék kipróbálásához, remélem nem ezt érted HC gamerség alatt. Nincs sok pénzem, ésszel költök (na ebben azért nem vagyok biztos...), de örülnék, ha az eredeti játékaimmal lenne időm játszani. Olyan pedig nincs, hogy muszáj. Ezzel nem azt mondom, hogy a kipróbálás szempontjából nem lehet szerepe, de nincs kényszer.