749
Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • Zóanagyvarázsló
    Nem láttam, hogy SQJ vagy bármely moderátor valaha is nyíltan warezolt volna - erről szól ez a topik, nem az otthoni polcaik tartalmáról, de ezt már sokszor kitárgyaltuk.

"A vásárlás elvből való elutasítását szerintem itt nagyon kevesek gyakorolják."

Pontos adatunk nincs erről, de párszor, pár topikban már terítékre került a vita, és mindig akadtak olyan hozzászólások, melyek arról szóltak, hogy 500 vagy 1000 Ft-ot talán adna elméletben egy új játékért, de a régi már csak ingyen kell. Amúgy kár firtatni az arányokat, annak kevés köze van a konkrét a fórumszabályokhoz, esztelen mértékben szerintem mind a legális vásárlókat, mind a magukat feltaláló warezzel élőket is zavarhatja. Személy szerint annak örülnék, ha "olvasható" lenne számomra a fórum egy frissen megjelenő PC-s nagy név topikját tekintve is (milyen emssze van ez még!), és ha az egyszeri játékosok tényleg kissé komolyabban állnának hozzá a témához, kevesebb "ingyenes szolgáltatást" várnának el.

"Mindenki veszi amit bír, ami tetszik neki, de egy HC gamernek néha muszáj "feketézni"."

Miért? Sem gépem, sem szabadidőm nincs az összes új játék kipróbálásához, remélem nem ezt érted HC gamerség alatt. Nincs sok pénzem, ésszel költök (na ebben azért nem vagyok biztos...), de örülnék, ha az eredeti játékaimmal lenne időm játszani. Olyan pedig nincs, hogy muszáj. Ezzel nem azt mondom, hogy a kipróbálás szempontjából nem lehet szerepe, de nincs kényszer.
  • Tinman #467
    Ps4 emu? Kb. 1 percembe került:

PS4emu

Nem kötekedni szeretnék, hanem megérteni, hogy mi ez a hirtelen pálfordulás? Mert az okokról nem nagyon olvastam sehol, nem csak nekem, hanem az összes regelt tagnak illene tudnia, hogy mi, miért történik, elvégre a tömegek tartják el az oldalt.
  • Bala10
    ide pont illik az aláírásom
  • Tinman #465
    "ha a fórumról tiltva vannak az illegális tevékenységgel kapcsolatos hozzászólások"

1. Mert aki tiltja az is csinálja.
    2. Nincsennek tiltva, csak ha néha egy modi arra téved, akkor esetleg lép.
    Vicc, hogy nem egyszer a modi is beszáll, a témába. Neveket nem mondunk, mert olyanok vagyunk.

A vásárlás elvből való elutasítását szerintem itt nagyon kevesek gyakorolják. Mindenki veszi amit bír, ami tetszik neki, de egy HC gamernek néha muszáj "feketézni". Aki meg nem gamer, az meg ne olvasgasson gamer topikokat.
  • Zóanagyvarázsló
    Egyszwerűen nem érem fel ésszel, hogy miért álszentség az, ha a fórumról tiltva vannak az illegális tevékenységgel kapcsolatos hozzászólások. Magad is írtad korábban, hogy érted a topik célját, így eléggé értelmetlen ez a kötözködés. Talán lehet jó oldala is a wareznek, de a fórumok témában való szpemmelése, és a vásárlás elvből való elutasítása a semmiképpen nem az.

A StarForce pedig nem jó védelem, legfeljebb célravezető, én inkább kerülöm az ilyen termékeket (csak a FlatOut 2-t vállaltam be így, és az ellen is az SF volt nagy ellenérv), szerencsére egyre ritkábbak.
  • bardocz
    jaja,én sem fogok egy szaros játék miatt dvd meghajtót huzogatni,főleg hogy a gépemhez alig férek hozzá,mert kicsi helyre van bepréselve,és kb 1.5 óra volt mire mindent a helyére tettem,meg behuzogattam a kábeleket az asztal mögött:D
  • guardian hero
    már megint mi??
  • Sir Quno Jedi
    Esetleg te nem tudsz olvasni?! Ha bárhol megtalálod azt a hzsz.-t amiben ÉN verem a mellem, hogy nálam nagyobb antiwarez-os nincs is, akkor megkapod a Nobelt (pedig még egy szaros PS4 emut sem tudtál összeütni :D)! Imádom az ilyen kötözködésvágytól feszülő észkukacokat! :D

(még azt is megkeresheted, ahol ÉN elítéltem a warezt, vagy üldözendőnek tituláltam, vagy ROSSZNAK, de bármi ilyesmi jöhet)
  • Tinman #460
    Vissza nem keresem a morgolódásokat, hogy "már megint.......".
  • Tinman #459
    Szentek vagyunk.
    /opcionálisan választható kiegészítő: "ál"./
  • guardian hero
    Nagy tévedésben élsz :) Én is játszok pécén, ha mást nem, retro cuccokat meg Football Managert.
  • Sir Quno Jedi
    Mostan mi a hasfájásod?
  • Tinman #456
    Engem SQJ Two Worlds lemezei érdekelnének, meg is venném, ha képet linkelne róluk
  • Sir Quno Jedi
    Vannak akik a népszerűségért csinálják (aka bohócok=politikusok), vannak akik azért, hogy valóban jobb legyen a RENDES embereknek. A többiek meg fikarcnyit sem számítanak. Alkalmazkodnak, vagy...
  • Tinman #454
    Nagyon kultúrált voltál, de télleg'
  • Tinman #453
    USB ODD
  • Tinman #452
    Igényes playerek PC-n... egy kicsit magad ellen beszélsz.
    Évek óta flamelitek a PC-s playereket.
  • Árnyvadász
    Ez jó hír! Vastaps most elmarad :)
  • guardian hero

SQJ for President!!! Kezdem az aláírásgyűjtést a népszavazáshoz!!!
  • Sir Quno Jedi
    A hadjáratunk máris sikeresnek mondható! Rengeteg gyanús topic-ot töröltünk, a felhasználók pedig mindenütt elkezdték meghúzni magukat, sőt figyelmeztetik a többieket is, ha megtévednek!

Valószínűleg egyedül a zéró tolerancia célravezető ez ügyben is, mint sok más esetben is! Ha valaki nem tart a "büntetéstől", azt nem is lehet fegyelmezni, ergó a büntetést kell a csillagos egekbe emelni és nem tanúsítani semmiféle együttérzést, vagy engedményeket. Így még a vérmesebbek is lemorzsolódnak idővel, mert megunják a reménytelen küzdelmet és voilá, végre nyugi lesz. Utána lehet lazítani egy kicsit a gyeplőn, hogy a rendes lakosok ne érezzék olyan súlyosnak a virtuális láncokat (amik valójában nem is korlátozzák őket, ha valóban rendes lakosok :D).

Ennyi!

Köszönöm az együttműködéseteket! Ha további szigorra lesz szükség, időben megtudjátok!

"FIGYELÜNK!"

Kellemes napot...
  • Misi az ezredes
    ha kicsit érdekelt vagy a témában és szemfüles vagy akkor a "StarForce"-t ki tudod kerülni egy 10-20 MB-os programmal! Én igaz mindent megvásárolok ha más nem megrendelem! kb 500 szoftver van most itt az asztalom fölött ! De elismerem egy időben meg még most is néhány dolgot leszedek warezről mert egyszerübb, gyosabb, olcsóbb, kényelmesebb!Szóval az a StarForce védelem jó de tudsz ellene programot letölteni! ebben biztos vagyok!

Nah de enyi lett volna inkább hanyagolom ezt az értelmetlen topic-ot.

Nem tudom ki az az ostoba akit az izgat hogy a másik tölt-e warezről...

Mert egyik írja hogy nem nem is szokott! ez hazugság! ha nem is warezról töltesz a warez maga egy lopás fajta ! ha letöltesz netről egy zenét ami csak úgy fel lett töltve mit tudom én egy clannak a honlapjára vagy csak egy gyerek feltette hecből azt letöltöd máris loptál! mivel nem vásároltad meg CD-n vagy onlyne-n nah mind1 bb

• Árnyvadász
    Nem azzal van a probléma, baj, hogy letölt xy, hanem azzal ami ezzel járóan mentálisan kivetitődik a fórumra. Értsd: Életkoránál, neveltetésénél fogva, vagy egyéb veri magát, hangoztatja ő mekkora arc. A többi, ha éppen nem megy neki, nem tudja mi a baj az hülye, aki megveszi az hülye és jönnek a demagógiák arról, hogy ők a szabadság élharcosai, a megváltók és ők a sztenderd. Holott ez bőven nem így van, de vérjancsikának ugyan magyarázd már el ezt a neten keresztül, ahol bármit megtehet egy nick mögé bújva. Szerintem ez a fő probléma, ami az SG-t már évek óta terheli és ennek megoldására kéne vmit kitalálni.

Hogy az ilyen képmutató majmok (mert nem feltétlenül szükséges így viselkedni) ne nyerhessenek teret a fórumokban. Vagy ha igen, csak kevesen legyenek. Azzal nekem nincs bajom, hogy warezol az illető, magánügye, Ő dolga stb... de viselkedni azért illene megtanulni. Ennyi.
  • tigeroo
    igazad van.
    én akkorsem dugdosnék vezetékeket ha fizetnének érte..
  • sanyi150
    Én bele merek nyúni a gépbe, de azért idegesítő hogy állandóan húzgálod a kábeleket, nem?

Engem sikerült elrettenteni a warez-játéktól, meg is vettem az összes, számomra érdekes StarForce-os játékot.

A cracket internetről bármikor le tudod tölteni - a játék kalózpéldányával együtt. A StarForce trükkök azonban csak ezután kezdődnek. Szerintem jó védelem! :-)
  • Rundstedt17
    jah
  • guardian hero
    "Úgy fogalmaznám meg, hogy SF a lámák ellen kiváló védelemnek bizonyult, elvégre nem mertek belenyúlni a gépbe."

Úgy fogalmaznék, hogy az igényes playereket rettentette el, akik nem akartak egy szaros játék (pontosabban egy szaros játék pár ezer forintos ára) miatt optikai meghajtókat húzkodni.
  • Tinman #442
    "mindkettő StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült. "

Ja, lehúztad az optikai meghajtót és már ment is.
    A Starforce a világ legnevetségesebb védelme, hiszen gond nélkül játszhatsz akár neten is az adott játékkal, elvégre nem kell crack.
    Ráadásul amikor kijöttek a frissítések szépen tehetted is fel, nem kellett új törésre vágyni.
    Úgy fogalmaznám meg, hogy SF a lámák ellen kiváló védelemnek bizonyult, elvégre nem mertek belenyúlni a gépbe.
  • Flower
    "StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült" - :)
  • cenobite
    Én pc-re kevesebb játékot veszek meg. MMO-t főleg - ez ugye evidens, illetve amik megérdemlik. Mondjuk pc-n az utóbbi néhány hónapban kb. fél órát játszottam össz-vissz. Konzolra viszont csak és kizárólag eredetit vásárolok és többnyire külföldről, vagy használtan. Sokszor fele áron meg lehet venni a játékot megjelenés után pár hónappal. Idén egyedül a GTA4 lesz amit azonnal megveszek - illetve hamarosan előrendelek.
  • sanyi150
    Magyarországon drágák a játékprogramok, főleg a friss megjelenések. DE létezik tartós védelem a fejlesztők érdekében. Ha vissazgondolok a King Kong vagy a Price of Persia TT megjelenésére: mindkettő StarForce védelemmel volt ellátva, és csak durva trükkök árán lehetett warezként használni - keveseknek sikerült.

ÉN megvásároltam mindkettőt, de nem Magyarországon. Ebayen féláron hozzá lehetett jutni mindkét játékhoz. Még a postaköltséget kifizetve is olcsóbban beszerezhetőek voltak, mint nálunk a boltban.
  • Sir Quno Jedi
    Ez egy kő, amit ő kért magára. Csak USB-s mass storage kő, ha már a témánál maradunk.
  • Rena11
    hát ez?
  • Sir Quno Jedi
  • Foxhound1980
    Dettó, csak én PS3/360-al vagyok igy.
  • Rena11
    persze ez nem is vitás amiért megdolgoztál drága pénzért megvetted biztos kijátszod a végletekig de az sem vitás hogy ezek a termékek nem a magyarok pénztárcáihoz vannak igazítva
  • grayfox
    Pc-re mindent megveszek eredetiben (amivel játszom persze:)
    x360-ra nem vagyok hajlandó.
    Csak próbálom egyensúlyba hozni az eladási statisztikákat.
    Lehet kövezni :)
  • Istencsászár
    Ez mindenkinek a magánügye, amire nincs pénzem azt nem csinálom... kapsából fel tudnék sorolni 5 játékot még a tavalyi évről amit nem tudtam még megvenni, de mászt hev... de azokkal játszok amim van, és azokkal 100%osan a végletekig, sokkal jobban megbecsüli az ember az alkotásokat ha nem ugy nézegeti mint ha futószalagon töltené le.
  • Rena11
    de van csak drága nekünk paraszt magyaroknak hogy áruló timantes szavaival éljek
  • Flower
    WaReZ nélkül NiNcS élet
  • ColdFire
    nah ez a másik kérdés, hogy akkor reklám mehet, ha warez nem?