Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • Tinman #329
    "de most egy 9óra játékidős csili-vili FPS-ért nem fogok kiadni 10.000HUF-ot énsem, bár a konfigurációm kb. 4-6éves már..."

Lehet ebbe belekötni, de tényleg nagyon fontos a játékidő.
    Boldogan és mosolyogva adtam a kiváló WITCHER kiadványért 7990 Ft-ot, az Oblivion game of the year-ért /összes kieg+alap!/ meg 6990-et, mert tudtam, hogy a Witcher 100 órát ad, az Obli meg ennél is többet, kiegekkel együtt, akár 300 óra is beletehető!

Sokszor mondtam már ismét leírom:
    Megrendeltem anno a HL2: EP1-etm, Galaxistól 5k-ért.
    Reggel kijött a wrz verzió, d.u. telefonáltam, hogy köszönöm nem kérem.
    Miért? Mert d.u.-ra kényelmes laza tempóban végigjátszottam és del.

Igen, tudom konzolos topic. Anno egy kis üzletben 2 értékelhető cím volt az akkori konzolomra: Ariel és Lemmings. Na mondom lány unokatesóval megáldva legyen az Ariel. Megvettem, 3 órával később végigjátszottuk.
    Tudjátok mit éreztünk? Mit amikor meglopnak, felment bennem a pumpa, hogy az akkoriban keservesen összekuporgatott súlyos ezrekért ezt kaptam?
    Előkerestem a blokkot és visszavittem, majd kikönyörögtem, hogy Lemmings legyen.

Minek írtam le?
    Azért mert a wrz néha nagyon hasznos!

Kismilliószor voltam már úgy, hogy wrz verzióval játszottam 1-2 napot és tudtam, hogy nekem ez kell!!!
    NEM! A DEMÓ nem jó!
    Sokszor a demó túl rövid, erősen bugos, béta ízű, túl sokan töltik így lassan jön, arról már nem is beszélve, hogy nem ad egy egész képet a végtermékről.

Még 1 konzol helyzet: Onimusha PS2.
    Soha nem hallottam róla előtte, na mondom letölt, burn, megnéz.
    Estére végigvittem. Sokkal később Onimusha 4. Letölt, szájtát, játszik, sokat, nincs vége, megvesz.
    Tetszik érteni? :-)