Ide linkeld azon konzolos topicokat, amik nyílt warezt tartalmaznak és kivizsgáljuk/zárjuk őket!

/>

A WAREZ téma kibeszélését itt (KATT) ejtsétek meg, ha nagyon szükségét érzitek!!!
  • Tinman #166
    "Sőt, ha az SMS-ekért illegális tartlaom is letölthető lenne, akkor még népszerűbb lenne az oldal."

Eltúlzod. Én is ellene vagyok az SMS webnek.

Magyarázat:

Anno még a Pecsa korszakban alakult ki idehaza (is!) egy olyan eszme, hogy mindenkihez eljuthasson xy "virtuális élmény", szabadon!
    Ebbe "xartak bele" /elnézést de így van!/ a szemét, szarházi élősködő wrz FTP és SMS webes oldalak hányinger emberei, akik egy eszmét kihasználva mások munkájából gazdagodnak.

Az SG-n jelenleg is törlik (nagyrészt) a letöltési és szériszám lineket.
    Nagyrészt nem is azért járnak ide az emberek, hanem ha már megvan a release, akkor azt hogyan indíthatják el, mik a trükkök, később hogyan multizhatnak stb. Az egész szellemisége itt is azért a szabad szoftveráramlásról szól. Igen, néha döcögve, néha nyögvenyelősen, de érezhető egy alapvető betyárbecsület.

"Mint mondom, a konzolos topikokat nem ismerem, de nem tudom elképzelni miylen segítség kell ott az elindításhoz. "

Nézz csak körül. Wiikey, chippek, bootlemezek, szoftverfrissítések, indítási, kiírási instrukciók és bizony még a konzolok esetében is gyakran szó esik patchekről amikor egy adott release-el gond van és később jön hozzá egy "javítás".