• zola2000
    Nem három féle konzolon van minden pc játék, x360 van legközelebb a pc játékokhoz, a wii a legtávolabb. Akinek elavult pcje van annak leginkább ps3mat javasolnék most megvételre (kivéve ha szeretne warezolni, mert akkor xet/wiit), kicsit gyengébb gpu, de sokkal erősebb 8 magos! cpuja van mint az x360nak, de ma már alig van olyan exkluzív játéka az x360nak ami ne lenne ps3mon, fordítva viszont nagyon csábító a ps3 exkluzív választéka (mgs4, ff13, gt5 stb...). Pct nem tudnék senkinek sem ajánlani videojátékra, jóval kevesebb a játék mint ps3/x360ra, a pcn megjelenő játékok 80%a van ps3ra és x360ra is, ráadásul nagy részük sokkal hamarabb, ráadásul pcn nem nagyon lehet optimalizálni, bizonyos harverösszeállítás esetén lefagynak/hibásan futnak a játékok 2-3 év alatt elavul lehet költeni rá 2 konzol árát, pedig netezni/dolgozni szerintem akármilyen pc megteszi, játszani max a nagy cs/wow fanoknak tudom ajánlani, de ahoz meg nem kell fejleszteni a gépet mivel alacsony a gépigényük. Eddig ahány embert a környezetemből rábeszéltem konzolra, mind úgy maradt (azóta nemnagyon tértek vissza a pc játékokhoz).