113
-
Inquisitor #33 Na igen, de több benne a textúrázó, és sok helyen az számít. Különben a GTS-t se verte volna el annyira a GT. -
#32 ps3-at ajanlasz az ismerosoknek az exkluziv MÉG MEG SEM JELENT jatekok miatt? :D
rendes gyerek vagy, nem szeretnek az 'ismerosod' lenni ... élvezetes lehet konzoltulajnak lenni és játék helyett várni az exkluzivokra :) -
Inquisitor #31 Persze, hülye meg én vagyok ... ha elhiszem. Könyörgöm az SLI a legjobb direkt SLI-re (is) optimalizált játékban SEm tud még 30% plsuzt se elétni, itt meg rögvest 200%-on megy? Lol. -
fflx #30 Azert eleg sok single playeres jatek van konzolon. Es ha megvesz egyet 16 ezerert es okosan csereberel, akkor 16 ezerbol 3-4 jatekot is vegigjatszhat!
Aki meg Xboxon warezol, az meg ugye megkockaztatja a garanciat, ami azert eleg nagy valoszinuseggel beuthet, ismerve a hardvert. -
fflx #29 Na nem azert, mert 8800 GTX-em van, de eleg sulyos problemak lehetnek az Unreal motorral, ha a kisebb savszellel es kevesebb memoriaval megaldott GTS leveri a GTX-et. (es meg stream processzorbol is kevesebb van rajta...) -
fflx #28 Az XP nem tamogatja a 4 magos processzorokat, ha igaz az amit rairnak a dobozara. -
fade2black #27 Magyar valóságban elég egyértelmű melyik az ideális konzol: Amelyiken warezolni lehet, Magyar valóságban nincs az embereknek 12-16.000ft jük játékokra, de 200Ft van. :) Itt a PS3 el is vérzik.
Egyébként eddig sokkal több exluziv game van X360on mint PS3on és idén is kb uannyi jön mind2őre. ld wiki.
PCt pedig nemkéne leírni, amikor a hypolt PS3 grafikai chipje 7800 alapú... grafikailag egy PS3/X360 már mostis fényévekre van egy PCtöl pedig mind X/PS még friss ropogós konzolnak számít. -
#26 Nem három féle konzolon van minden pc játék, x360 van legközelebb a pc játékokhoz, a wii a legtávolabb. Akinek elavult pcje van annak leginkább ps3mat javasolnék most megvételre (kivéve ha szeretne warezolni, mert akkor xet/wiit), kicsit gyengébb gpu, de sokkal erősebb 8 magos! cpuja van mint az x360nak, de ma már alig van olyan exkluzív játéka az x360nak ami ne lenne ps3mon, fordítva viszont nagyon csábító a ps3 exkluzív választéka (mgs4, ff13, gt5 stb...). Pct nem tudnék senkinek sem ajánlani videojátékra, jóval kevesebb a játék mint ps3/x360ra, a pcn megjelenő játékok 80%a van ps3ra és x360ra is, ráadásul nagy részük sokkal hamarabb, ráadásul pcn nem nagyon lehet optimalizálni, bizonyos harverösszeállítás esetén lefagynak/hibásan futnak a játékok 2-3 év alatt elavul lehet költeni rá 2 konzol árát, pedig netezni/dolgozni szerintem akármilyen pc megteszi, játszani max a nagy cs/wow fanoknak tudom ajánlani, de ahoz meg nem kell fejleszteni a gépet mivel alacsony a gépigényük. Eddig ahány embert a környezetemből rábeszéltem konzolra, mind úgy maradt (azóta nemnagyon tértek vissza a pc játékokhoz). -
tomcsa4 #25 75k-ért X2??? Lotto 5ös szagú! -
debut12 #24 Mindig is nVidia-s voltam, de most váltok.
A melóhelyemen 75.000Ft-ért veszem meg az X2-t, és asszem ez fényévekkel jobb ár/teljesítmény mint a túlárazott nVidia, ami csak azért jobb, mert direkt arra fejlesztenek.
Amúgy meg a kezdetleges driverral ráver az Ultra-ra, kivéve Crysisban, de hát az ugyebár nVidia project... -
fade2black #23 és kit érdekel? Ha a leggyorsabbat akarod azt most az ATI nyujtja, a nem mindenben meg igaz, anandon pl 28 tesztböl 25öt a 3870x2nyer van 3 amiben még láthatóan nincs kész a drivere és kikap.
Egyébként érdemes olyan gamet nézni aminek a motorjára a következő 1-2-3évben rengeteg játék fog alapulni ilyen pl az UT3 ott ekkora a difi.
-
fade2black #22 "A cég első embere a legújabb pénzügyi beszámoló alatt beszélt a kétchipes riválisról, kiemelve, hogy legtöbbször egyetlen chip alkalmazása a célravezető."
Akkor az NV mért csinál 2karis megoldást? -
Furky #21 Előre megjegyzem, egyik pártján sem állok. December közepéig egy IceQ 9800Pro-m volt, most egy 7600GS-em van. Na szóval, az lehet, hogy jobb kártyád dobott a piacra most az AMD, de mivel veszi fel a versenyt? Az egy éves nvidia kártyával. Ezt egy évvel korábban kellett volna megtenniük szerintem, akkor azt mondom, hogy ez igen. :) A G80as chipből meg most fejezték be az utolsók szállítását. Az egyik csak most jelent meg (azt hiszem, hogy még nem is lehet kapni), a másiknak meg már vége. És azért nézzük meg a teszteket, nem mindig győzi le a 8800Ultrat ez a kétmagos csodakártya(gondolom mert nem tudják még egyelőre kihasználni ezt). -
tomcsa4 #20 miből mennyit és milyet* -
tomcsa4 #19 Tessék? Nem értem. A VGA-k felépítése én úgy látom hasonló (ellentétben a prociknál). CSak anníiban különböznek, hogy ki miből mennyit tesz rá. -
BIZ0906 #18 Itt fényezi a Nvidiát és magát ez a Huang ezekszerint tart az ATi-tol? Akkor nekik mi az a shader clock meg a gpu proci? Az nem számít vagy mi? Atinak memoriája van meg GPUja ennyit erről. -
#17 "amit két évente kell és sok játék késik"
Nemkell, 4 évente cserélem, és a normálisan megírt játékok még ennek az időszaknak a végén is medium grafikán...
"a játék konzol változatához képest, ami ma már minden pc játéknak van,"
Ja... 3 féle konzolon van mindenféle játék ami pc-n... 3 konzol sokkal drágább mint 1 pc. És persze szimulátor, mmo még mindig nincs konzolon. -
#16 Ez hülyeség, lehet hogy most még nem használják ki a pc játékok a kártyát, de ha elterjed később biztos ki fogják. A másik dolog meg az hogy egy videokártya tart kb 2 évig, míg egy konzol 6 évig olcsóbban kijön mint egy pc felújítás amit két évente kell és sok játék késik, a játék konzol változatához képest, ami ma már minden pc játéknak van, sőt sok ki sem jön. -
Su0my #15 az nVIDIA egyre gusztustalanabb számomra.. plusz ilyen mocskos csúsztatást Steve Jobstól nem hallani. -
#14 De éérdekes. 7800 GX2? Hmm? Hogy elfelejtették a saját kártyájukat... -
Déta #13 Csuda jó lesz az a CUDA... -
dez #12 Biztos Huang háta mögött csinálták meg a 9800GX2-t... :P -
dez #11 Elvileg a játékokban nem kell hozzá külön támogatás, csak megfelelő driver, ami az adott játékhoz igazítja. -
bippo #10 2magos: "nagyobb, zajosabb és többet fogyasztó grafikus kártyát,"
Érdekes, hogy a prociknál pont az ellenkezője zajlott le. Pedig azt hinné az ember, hogy a videokartyaknal sokkal könnyebb megoldani a parhuzamositast. -
tomcsa4 #9 Meglátjuk. A Vista is (és az XP is) jószerivel a 2-4 magos CPU-kat támogatja megfelelően. De a játékipar sem a legjobb tendenciát folytatja. -
G18XM8 #8 Kétszer nem jobb de mindenféleképp hatékonyabb, ez olyan mint amikor bejöttek a dupla magos procik én sem cseréltem le egyből mert úgy gondoltam hülyeség lenne és nem lenne nagyobb a telj. csak zajosabb lenne és többet fogyasztana. Most szinte mindenkinek az van de az se jobb 2x mint egy egymagos viszont sokkal hatékonyabb. 1-2 vagy 3 év múlva meg a videókártyája is duplamagos lesz a többségnek. -
#7 Mindenesetre, meg kell hagyni, hogy dupla mag nem egyenlő dupla teljesítménnyel. -
G18XM8 #6 3870 crossfire-ben sokkal hatékonyabb! -
Thaddeus #5 Az, sokkal jobb kártya... 8800GT SLI-ben, az a jobb kártya. -
G18XM8 #4 Kétségbeesett féltékenykedés!!!! Nem tudja elismerni hogy a rivális cég jobb kártyát dobott a piacra és még jobb kártyákat is fog. Szívesen láttam volna a puffogó vörös fejét az nvidia cég vezetőjének mikor megtudta hogy az ati hamarabb dobott a piacra dupla magos vidkártyát, ráadásul kijelenti hogy a dupla magos nem kínál nagyobb teljesítményt de azért már fejlesztik a dupla magos nvidiát. NEVETTSÉGES!!! -
Yv@n #3 Azért ott van az arc pofájában az elefántbőr beültetés, mert csak nem ég le róla a bőr :D
Van képe leugatni a dupla chipes megoldást, miközben gőzerővel nyomatják a több kártyás sli-t meg a kártyán belüli sli megoldást.
Gratz. -
tomcsa4 #2 Jah:)
De amúgy azért sem lehet annyira jobb a kétchippes megoldás, mert nincsenek jól optimalizáld játékok!(?) Programoknál nem tudom mi a helyzet. Lehet van olyan grafikus alkalmazás, ami profitálhat belőle, csak egy bibi van: szinte mindig rossz a river hozzájuk és később tudják csak megírni.
Na meg ráírt játékok, támogatni is kellene, nem csak megcsinálni. Vagy ez hogy működik? -
Praetor #1 Aszongya:
"...még mindig a GeForce 8800 GTX az abszolút menő választás."
Milyen ügyes csúsztatás. Azt nem mondhatja, hogy a legjobb a 8800GTX, mert ez nem minden esetben igaz, de menő választás lehet egy S3 trió is...