Az nVidia szapulja a kétchipes Radeont

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csuda jó lesz az a CUDA...

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

Biztos Huang háta mögött csinálták meg a 9800GX2-t... 😛

Elvileg a játékokban nem kell hozzá külön támogatás, csak megfelelõ driver, ami az adott játékhoz igazítja.

2magos: "nagyobb, zajosabb és többet fogyasztó grafikus kártyát,"
Érdekes, hogy a prociknál pont az ellenkezõje zajlott le. Pedig azt hinné az ember, hogy a videokartyaknal sokkal könnyebb megoldani a parhuzamositast.
Meglátjuk. A Vista is (és az XP is) jószerivel a 2-4 magos CPU-kat támogatja megfelelõen. De a játékipar sem a legjobb tendenciát folytatja.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kétszer nem jobb de mindenféleképp hatékonyabb, ez olyan mint amikor bejöttek a dupla magos procik én sem cseréltem le egybõl mert úgy gondoltam hülyeség lenne és nem lenne nagyobb a telj. csak zajosabb lenne és többet fogyasztana. Most szinte mindenkinek az van de az se jobb 2x mint egy egymagos viszont sokkal hatékonyabb. 1-2 vagy 3 év múlva meg a videókártyája is duplamagos lesz a többségnek.

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

sly007
Mindenesetre, meg kell hagyni, hogy dupla mag nem egyenlõ dupla teljesítménnyel.

3870 crossfire-ben sokkal hatékonyabb!

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

Az, sokkal jobb kártya... 8800GT SLI-ben, az a jobb kártya.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Kétségbeesett féltékenykedés!!!! Nem tudja elismerni hogy a rivális cég jobb kártyát dobott a piacra és még jobb kártyákat is fog. Szívesen láttam volna a puffogó vörös fejét az nvidia cég vezetõjének mikor megtudta hogy az ati hamarabb dobott a piacra dupla magos vidkártyát, ráadásul kijelenti hogy a dupla magos nem kínál nagyobb teljesítményt de azért már fejlesztik a dupla magos nvidiát. NEVETTSÉGES!!!

Azért ott van az arc pofájában az elefántbõr beültetés, mert csak nem ég le róla a bõr 😄

Van képe leugatni a dupla chipes megoldást, miközben gõzerõvel nyomatják a több kártyás sli-t meg a kártyán belüli sli megoldást.

Gratz.

Jah😊

De amúgy azért sem lehet annyira jobb a kétchippes megoldás, mert nincsenek jól optimalizáld játékok!(?) Programoknál nem tudom mi a helyzet. Lehet van olyan grafikus alkalmazás, ami profitálhat belõle, csak egy bibi van: szinte mindig rossz a river hozzájuk és késõbb tudják csak megírni.

Na meg ráírt játékok, támogatni is kellene, nem csak megcsinálni. Vagy ez hogy mûködik?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Aszongya:
"...még mindig a GeForce 8800 GTX az abszolút menõ választás."

Milyen ügyes csúsztatás. Azt nem mondhatja, hogy a legjobb a 8800GTX, mert ez nem minden esetben igaz, de menõ választás lehet egy S3 trió is... <#ravasz1>

← ElőzőOldal 3 / 3