• tarti19
    #62
    Huh:)
    Ma megnéztem szinkronosan a filmet és megmondom őszintén kicsit megvagyok döbbenve... Nem túlzás ha azt mondom, nagyon érdekes a film ami számomra kellemes meglepetést nyújt, hogy beleéltem magam a filmbe.
    Elején még csak-csak mondom mi lesz ebből de amikor a földrengés megvolt majd az a hiteles káosz amikor tényleg nem az van, hogy jön egy szuperhős ( én ezt a verziót is nagyon kedvelem)s szétkapja az ellenséget, hanem valami szörny féleség a mag a nemében elkápráztat bennünket az erejével amivel minket embereket képes könnyedén "kiiktatni".
    AMi a film értelmét adja az nem csak úgy előjön hanem a részeletzekben rejlik, persze ha nem élünk át akár kicsiben is egy ilyen helyzetet , vagy nincs beleélési képességünk dolgokba akkor eza film unalmas s semmittmondó lehet ezen emebrek számára.
    Persze maradtak bennem is kétkedő gondolatok, hogy azért egy teljes bombázás után ilyen könnyedén talponmaradjon vagy a rakétazáporban ne érje sérülés azt nem tudom elképzelni, ha már az egész film véleményem szerint igencsak élethű...
    Összeségében 10/9 értékeléssel zár a film, hiszen volt benne adrenalinnal fűszerezett izgalombőség, csipet érzelem s ami talán a mai "tini"szálak futtatása.