• NessieGraf
    #34
    #30 Ahogy elnézem te is láttál már programozót :D és oneman is. És ha egyszer elakadok a témában örülnék, ha tőletek kérdezhetnék.

    #32 Ellenvélemény! Jelenleg az adók és a járuléknak becézett formájuk mellékállásban 70%-ot, főállásban 80-85%-ot kíván befizettetni állambácsi felé. Kérdezem én: hogyan bírja ezt az ésszerűsítés felülmúlni?

    Egy adalék: olyan cégnél is dolgoztam, ahol a szoftvereikhez kapcsolódó Hot Line szolgáltatást ISO minősítésűvé tették. Kaptam 3 hét rendkívüli fizetett szabadságot. Megkérdeztem, miért? A válasz: Jönnek az ISO-tól. Te vagy itt az egyetlen, akinek hiába tanítanánk bármit. Ha tőled kérdeznek, válaszolsz. Inkább ne gyere be. A poén: a cég nagyon jó szoftvereket fejleszt. Akkor még a Hot Line is jól működött. Olyannyira, hogy az akkor ott dolgozók bármelyike szükség esetén a probléma helyszínére is kiszállt, akár azonnal. Ezek után el tudom képzelni, milyenek lehettek az elvárások. Mert a minősítés után bekövetkezett feladatmódosítások elűzték a cégtől az akkori Hot Lineosok 90%-át.