OFF topik
  • W B
    Prometheus a bemocskolás, nem a predator. Pl. a nyolcadik utasban lévő hullának a karja hosszabb mint egy ember. Prometheus... jó vicc.

Akkor képek:
    Nyolcadik utas pilótája
    Prometheus szkinhedje.
    [URL=http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121012093131/avpwarfrpg/images/9/90/%C3%81br%C3%A1zolt_%C3%A9l%C5%91_pil%C3%B3t%C3%A1k.jpg]Életben lévő "pilóta" ábrázolások[/URL]
    Könyvek és hozzájuk kapcsolódó képregények testméretben valamiért hűebbek az eredetihez. Meg elég "idegenek", és nem találom meg őket a sarki kocsmában. Prometheus egy rossz vicc.

Predatorok meg még pilótára is vadásznak (AvP2 filmben az is van a trófea falon, és nem a prometheus féle! hihi)

Aliens: Őrjöngő halál egyik legjobb alien könyv. Folytatása: AvP: Háború (AvP trilógia második könyve) Alienek ellen kifejlesztett gyilkoló gép predatorok ellen. (MAX egység) Szép kis vérfürdő. Plusz az idegenek földi megjelenése idején játszódik, ezzel rögtön jön az Aliens: Idegenek a Földön. Abból meg egy csomó másik könyv/képregény.

Olvastam 22 könyvet (nem a filmek újra dolgozása) még több képregényt, összes filmet láttam, játékok egy része is meg volt mit eltudtam érni. (AvP1-2-3, és érintőlegesen az AvP arcade ami egy nagyon jó könyv hű hangulatos hentelde, és a predator cj - amiben kiderül, hogy az "anya" igazából igazi emberi intelligencia, és hasonlók. Alienek nincsenek, de Alien előzmény.) Továbbá utána jártam dolgoknak. Pl. Az AvP1 eredetileg az AvP: Préda megfilmesítése lett volna, de az Alien4 miatt nem tehette meg az író, ezért előzményt adott az AvP és Alien trilógiának. Tehát még így sem kompatibilis az Alien4-el... XD

Hidd el, hogy a Prometheus ebben a hatalmas összképben olyan szar, mint a levesedben egy egér. Predator pedig szerves része az alien univerzumnak, csak ők nem a fő téma. A történetek úgy 20%-ban ha benne vannak.