1969
OFF topik
-
#848 Pedig nagyon úgy néz ki hogy pc-re is lesz CE! -
Harbinger #847 Jelenleg ezek limitált pre-order bónuszok, de egy hónap múlva a Steamen fognak virítani, mint DLC-k.
Egyébként jól értem, hogy PC-re nem lesz Collector's Edition? Nem mintha megtdunám/akarnám venni, de mégis... -
W B #846 Már pár hónapja hivatalos, hogy ezek DLC-k lesznek. -
Harbinger #845 DLC-t érzek. -
-
Harbinger #843 Eddig ez mond a legtöbbet a sztorirjáról Ezidáig csak Pitchford fröccsögött, hogy milyen faszaa, hogy az Aliens folytatják, meg új Alienek lesznek, meg Hudson "they coming out the fucking wall!".
Remélem a két filmet sikerült összevarniuk, mert a 3-nak nagíon lóg a lólába - ne minth a 2-é jobb lenne. -
#842 ezt a sulacos témát találta ki a gearbox...meglátjuk h oldották meg...amúgy egész vacak a trailer szvsz, főleg az előzőekhez képest, mint vmi b kategóriás ingyen játék -
Harbinger #841 Épp a minap néztem meg/újra a filmeket. Így már értem a játékot és eme trailer rávilágított az eddigi bakira: hogy került vissza a Sulaco az LV-426-hoz.
0:20-nál az a vörös hajú csaj... akárcsak FemShep, meg jó látom lesz egy Bishop is?
Egyébként az Aliens után nem igazán érzem magam biztonságban a Colnial Marine skülönítménynyel, szerintem Clousaue felügyelővel is nagyobbak az esélyeink. :D -
#840 -
#839 -
#838 Ezt hívják az ángliusok canon-nak. Én nem tartom a predatorokat az alien univerzum részének, mivel az eredetinek sem az, viszont a promit igen.
Igazából ízlések és pofonok. -
W B #837 Predator kultúra alapja az alien. Predator ezért nem működik alien nélkül.
Alienek egyik fő terjesztője meg a predator. Az egyetlen faj az ember kivételéve mi viszonylag sikerrel tudja kordában tartani az idegeneket. Bár kb. az emberiség fele kihalt az idegenek miatt. A háború után harminc évvel, viszont az idegen fertőzések rutin munkák a gyarmatügynek.
Predator része az Alien univerzumnak, de csak köret. Úgy mint a pilóta is, hiába ők alkották a dögöket. Könyvek világának fő történeti előremozdító elemei mind Alien könyvek. AvP csak mellék történet.
Aliens: CM-hez azért mondtam DLC-be a predatort, mert legfeljebb csak úgy lenne ésszerű. "Nesztek egy predatoros DLC egyjátékos pálya, örű'jetek!" Ha nem lesz benne abszolut predator, akkor nem lesz. Ez van.
Prometheusba predator? Akkor csak a predator egész lényegével mondana ellent. VérPistik mindig vannak.
Mint mondtam én rengeteget foglalkoztam eme témával, kell hozzá a predator, de mértékkel. Van külön csak predator játék, és külön csak alien is kell. Az AvP3 rakás kaki lett, nem véletlen. Nem csak a túlzott erőltetés miatt, hanem a sok logikátlanság miatt, meg minden fajnál ismétlődtek a pályák.
Ami meg azt illeti, az alien már rég nem horror. Tudom, hogy mért nem fagynak meg az űrben, tudom mért nem fulladnak meg az űrben. Tudom, hogy nem szabad félni mert akkor határozottabb a dög, ha bátor vagyok és nem félek, akkor sokkal magabizonytalanabb, egy fiatal példányt még vascsővel is agyon lehet verni így. Tudom, hogy nem bírják a tömjén füstöt. Tudom, hogy célszerű harcolni ellenük. Térdet/fejet lőni, és a vezéregyedet kilőni elsőnek. stb. (Ez ugye játékban nem igazán jelenik meg, bár AvP3-ban ha a praetorian meghalt akkor elmenekültek a kisebbek.)
Nekem rég nem horror játszani/olvasni/nézni. Horror lenne élőben. Érdekelt, rajongok a témáért, így viszont pont a horror mivolta bukott el. Viszont ha nem néztem volna utána, akkor nagy sületlenségeket tudnék mondani.
Predator úgyszintén. Ott a nagy taktikákat, már a filmben lelőtték. Ne legyen nálad fegyver, mutasd magad puhány kis pisisnek és ott hagynak.
Így csak tudományos fantasztikum némi horror aláfestéssel. De így is van értelme olvasni. Történet kárpótol. Aliens: Rekviem, Aliens: Nincs kiút - ezt a kettőt nagyon ajánlom. -
#836 Nem igazán értem az okfejtésed, de ha arra gondolsz, amire én, akkor ez a baj hogy manapság teljesen félreértelmezik a horrort az emberek. A horror nem a gyilkolás és a gyomorforgató képsorok montázsa, hanem a hangulat amit a sztori, felvezetés, rendezés, hanghatások, titokzatosság(pl nem látod teljes egészben a lényt soha, vagy a sok kérdés az Alien körül) egyes képsorok építenek és az már elhanyagolható, hogy a karaktereknek veszélyben az élete. Az Alien és az Aliens legfélelmetesebb része az első óra, amikor még a lénynek semmi nyoma, de már annyira nyomasztó a szitu, hogy pl kb az Aliensben együtt érzel Ripleyvel, mikor remegve belép a kolónia folyosójára a biztonságot jelentő terepjáróból. Mondjuk ezt hiába hozom fel példának, ha te egyszer nem. :D
Mondom én remekül megvagyok és szerintem a 2 saga is úgy, hogy két külön dologról van szó, kb mint ami Jasont és Freddyt is illeti.
Csak valamiért a Predator fanboyok kapaszkodnak annyira az alienbe, mintha anélkül nem működne a lényük(nem értem miért), fordítva pedig ezt sose látom. Avpgalaxyn se látni, 1-2 predator fant kivéve, hogy valaki is be akarná nyomni a CM-be a predatort pl. A legnagyobb poén már az volt, amikor már a Prométheusba is predatort akartak... -
W B #835 Mi az alienben a horror? Semmi. Nincs mit megölni. -
#834 Jobb, nekem most ettől napokig rémálmaim lesznek:S:S
De ha meg akarod nézni, akkor a képre jobb klikk megnyitás új lapon, kijelölöd felül az url-t és entert nyomsz. -
#833 :DDD ugye, jobb ha más nem is látja, még baj lenne belőle :P -
Harbinger #832 Én nem látom. :S Vagy jobb is? :D -
#831 Te jó ég micsoda pofája van:S -
#830 akkor is a legijesztőbb design lett volna az űrutasra
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mester1987 #829 Elvagytok. Amúgy nem tudom hogy kaphatott a Prométheusz annyi szavazatot amennyi...elég üres az egész a hosszához képest. Inkább egy erőltetett micsoda. Egy laza 90 percben is elférhetett volna. Na de ennyit végleg a filmről részemről. -
#828 Számomra nem tartozik a Scott, Cameron, Fincher és Jeunet által megálmodott univerzumba...az meg hogy szar a Prometheus, na hát ez van, az Alien 4 is fos és kevésbé horror finoman szolva. De a predatorok egyszerűen nem működnek az alienekkel, megölik a horrort szvsz. Jó pár film, játék és könyv példa erre, úgy hogy igen, személyes tapasztalatból mondom.
Mind emellett nagy kedvencem az első Ragadozó film és a másik kettőt is láttam néhányszor.
Csak maradjon távol egymástól a két téma szerintem, mindenkinek jobb. -
W B #827 Prometheus a bemocskolás, nem a predator. Pl. a nyolcadik utasban lévő hullának a karja hosszabb mint egy ember. Prometheus... jó vicc.
Akkor képek:
Nyolcadik utas pilótája
Prometheus szkinhedje.
[URL=http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20121012093131/avpwarfrpg/images/9/90/%C3%81br%C3%A1zolt_%C3%A9l%C5%91_pil%C3%B3t%C3%A1k.jpg]Életben lévő "pilóta" ábrázolások[/URL]
Könyvek és hozzájuk kapcsolódó képregények testméretben valamiért hűebbek az eredetihez. Meg elég "idegenek", és nem találom meg őket a sarki kocsmában. Prometheus egy rossz vicc.
Predatorok meg még pilótára is vadásznak (AvP2 filmben az is van a trófea falon, és nem a prometheus féle! hihi)
Aliens: Őrjöngő halál egyik legjobb alien könyv. Folytatása: AvP: Háború (AvP trilógia második könyve) Alienek ellen kifejlesztett gyilkoló gép predatorok ellen. (MAX egység) Szép kis vérfürdő. Plusz az idegenek földi megjelenése idején játszódik, ezzel rögtön jön az Aliens: Idegenek a Földön. Abból meg egy csomó másik könyv/képregény.
Olvastam 22 könyvet (nem a filmek újra dolgozása) még több képregényt, összes filmet láttam, játékok egy része is meg volt mit eltudtam érni. (AvP1-2-3, és érintőlegesen az AvP arcade ami egy nagyon jó könyv hű hangulatos hentelde, és a predator cj - amiben kiderül, hogy az "anya" igazából igazi emberi intelligencia, és hasonlók. Alienek nincsenek, de Alien előzmény.) Továbbá utána jártam dolgoknak. Pl. Az AvP1 eredetileg az AvP: Préda megfilmesítése lett volna, de az Alien4 miatt nem tehette meg az író, ezért előzményt adott az AvP és Alien trilógiának. Tehát még így sem kompatibilis az Alien4-el... XD
Hidd el, hogy a Prometheus ebben a hatalmas összképben olyan szar, mint a levesedben egy egér. Predator pedig szerves része az alien univerzumnak, csak ők nem a fő téma. A történetek úgy 20%-ban ha benne vannak. -
#826 Akkor nagyon buták a predatorok, hogy így letudták az univerzum gyilkológépének történelmét.
Amúgy a hideg futkos a hátamon, hogy ebbe a játékba vagy akár a rendes alien-prometheus film sagaba predatort rakjanak...így is bemocskolták már kicsit a Yutani, meg a Weyland neveket a filmekkel, de whatever az mehet a predator rajongóknak. :) -
W B #825 Próbáljuk/porbálom az első történeti vonalhoz igazítani mindent amit lehet. -
Harbinger #824 Noob vagyok. =) -
W B #823 Tessék nagy egész, Wikia külön oldalon van a több száz oldalas adatbázis.
Mi már megtettük :p -
Harbinger #822 Eh, elvagyok maradva Alien történelemből. Plus keverem a filmeket, könyvet, képregényt meg a játékot. És persze az "új és zseniális" filmet. Én mind egy nagy egészé akarom formálni. -
#821 A film hangjait meg efektjeit használják, mint amit az AvP is használt, és nem tudom miért kéne mást használniuk. -
W B #820 Hát, az alieneket a pilóták csináltak. (Nem a prometheus féle sarki kocsmában lévő szkinheadek, hanem a pilóták, más néven űrutas) A predatorok már csak azután találtak az idegenekre, hogy jó pár bolygóra szét hordták őket a pilóták, ill. más fajok. (miket a pilóták ki akartak irtani, pl. a Giffek) Predek azt hiszik, hogy az idegenek több különböző bolygón párhuzamosan fejlődtek ki.
Egy predator több száz akár egy ezer évig is él. Tehet az simán lehet Wolf fia is.
Továbbá a boiler, köpő stb. nem mutáns, hanem életciklus. Mert ha mutáns, akkor a normál idegenek széttépnék. -
Harbinger #819 Ugyan. Kiderülne, hogy ez egy félresiklott Pred vadász bolygó volt, csak a Jockey beleköpött a levesbe és lenyúlt pár tojást, majd ugye lett, ami lett. Majd jött a WY és farmot csinált a kólniából. erre küldenék Wolf távoli leszármazottját, hogy tüntessen el minden nyomot és állítsa meg a mutáns Boiler és egyéb aghyament Alienek elszaporodását. -
W B #818 Azért írtam, hogy DLC. Meg amúgy is szinte már a Duke Nuken sorsára jutott a játék. -
#817 Nem valószínű, nagyon sokat kéne dolgozni vele ha ebbe a játékba predatort akarnának tenni, meg hát semmi értelme. -
W B #816 Ugyan az a világ, csak itt nem lesz predator. Bár simán elképzelem, hogy DLC formájában bele dobják. -
Harbinger #815 A Batman-be a rossziúk a földön fetrengenek a fejüket fogva csilagokat látva, ha kiütik őket. Ha ennek ellenére lehet az év játéka...
A játékról már túl sok videót láttam és mindent elő, hanyagolom őket. Ami jobban zavar, hogy detó az AVP hangjait és effektjeit használja. -
mester1987 #814 Hát ha ez így marad tuti visszavesz majd a multiból. -
#813 Röhej az alienek mozgása a videóban, meg ahogy csapkodja a marine-t mintha csak játszana vele... -
mester1987 #812
Hangulatosabb lenne első személyű módban lenni Xenomorfokkal, így nem annyira jó.
-
#811 kissé unalmasnak tűnik...bár mindig is untam gameplayeket nézni, amúgy meg tök jó a sok utalás az aliensre -
#810 Gameplay dömping! -
#809 hát elég meseszerűre sikeredtek :/....
Oscar Moralis - JP: The Game