OFF topik
  • Adam II
    Azt mondták pár hónappal ezelőtt, hogy az AvP3 jelenik meg először és utána jön a Colonial Marines szóval én már nem számítottam rá ebben az évben.
    Most E3-on nagyon mutogatták az AvP3-at úgy néz ki nagyrészt kész van az már csak megjelenik de tényleg jó lenne ha a Colonial Marines is összekapná magát.
    Amikor először hallottam, február környékén amikor nagy hallgatás volt a játékkal kapcsolatban, hogy a Sega bejelntette az AvP3-at ami 2010-ben jelenik meg eléggé csalódott voltam hiszen a Colonial Marines-t már 3 éve fejlesztik és pár screenshoton kívül nem mutattak meg semmit belőle és erre azt mondták 1 éven belül képesek lesznek kiadni egy másik játékot, erősen kételkedtem ebben erre pár hónap múlva már E3-on gameplay videókkal rukkolnak elő a Colonial Marines-ról meg továbbra is hallgatnak.
    Csak nekem tűnik ez furcsának? Szerintem az AvP3-at nem év elején kezdték el fejleszteni vagy ha igen akkor le a kalappal a Rebellion előtt. Gearbox meg túlságosan el van foglalva a Boredrlands-el, egy olyan játékkal amiről szintén alig hallani.