OFF topik
  • Adam II
    Ja igen. Aztán majd 2009 végén is azt mondjuk, hogy a lényeg, hogy jön aztán 2010 végén is és akkor is amikor kijön a Duke Nukem Forever. Én beújítottam gépet mert a régi nagyon ótvar volt és más játékok is érdekelnek de azért remélem tényleg kiadják májusban mert akkor szépen el fog futni (meg amúgy is MOST akarom) és csak ördögöt festegetünk a falra.

Egyébként jobb ha nem hypolják mert manapság rengeteg játékot azért szidnak a kockák mert már hónapokkal vagy évekkel a kiadás előtt a fejlesztők azt állították róla, hogy olyan hiperjó lesz, hogy Jézus ismét feltámad, hogy játszhasson vele aztán ha nem felel meg a rendkívül magas elvárásoknak akkor sírás lesz. Lásd Far Cry 2 amiben "teljesn elpusztítható lesz minden" a fejlesztők szerint ennek ellenére egy faházikó nem dől össze egy két RPG találattól sem. Engem nem zavart különösebben de rengetegen nyavajogtak amiatt, hogy hazudtak nekik.

Szóval csak legyen meglepi, kezdjék el kicsit hypolni megjelenés előtt egy hónappal, hogy felhívják rá a figyelmet és legyen marha jó a játék.