OFF topik
  • W B
    #1918
    17 év után már visszaköltözik a civil lakosság, USA keleti part tiszta, ám a nyugati part pl. alien kézen van még. Szal 17-20valahány év inkább.
    AvP2 filmmel nincs gond. Alien4 film miatt nem filmesíthették meg a könyveket. Pl. AvP1 film eredetileg az AvP: Préda könyv lett volna mozivásznon. De az alien4 miatt nem filmesíthették meg. Ezért egy hasonló felállást ültettek át másik időpontba.

    Alien4 kimondja, hogy a Fury-n kihaltak végleg az idegenek, ezért is klónozzák Ripleyt. És a a film ugye az alien3 után 200 évvel játszódik. Míg a könyvek (mik az első történeti vonalat képviselik) szerint nagyon nem ez történik. A Föld úgy durván 10-20 évvel az Aliens után purcan ki. Szóval még 2200 előtt.

    A poén, hogy a FOX az A:CM játékok hivatalos folytatásként kezeli, azaz a története filmekkel egyen rangú. (míg a feljebb említett könyvek hivatalos könyvek ám... lényeg, hogy a Fox leszarja, hogy már szétbaszták a kanont.) Ám a játékban a bolygón még több tucat alien rohangál ha nem több száz... ergo nagyon nem passzol már megint a negyedik filmmel...