Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár amikor egy ilyen jó franchisevel ilyen mostohán bánnak.

Kellene egy remake ennek a sorozatnak, mondjuk az Aliens után. Kezdhetnék az Idegenek a Földönnel vagy valami mással de lényeg az hogy a JÖVÕBEN és nem valami álmos amcsi kisvárosban.

Valami wikipédiás vagy egyéb linket tudsz adni a föld megszállásáról meg a többi dologról?
17 év után már visszaköltözik a civil lakosság, USA keleti part tiszta, ám a nyugati part pl. alien kézen van még. Szal 17-20valahány év inkább.
AvP2 filmmel nincs gond. Alien4 film miatt nem filmesíthették meg a könyveket. Pl. AvP1 film eredetileg az AvP: Préda könyv lett volna mozivásznon. De az alien4 miatt nem filmesíthették meg. Ezért egy hasonló felállást ültettek át másik idõpontba.

Alien4 kimondja, hogy a Fury-n kihaltak végleg az idegenek, ezért is klónozzák Ripleyt. És a a film ugye az alien3 után 200 évvel játszódik. Míg a könyvek (mik az elsõ történeti vonalat képviselik) szerint nagyon nem ez történik. A Föld úgy durván 10-20 évvel az Aliens után purcan ki. Szóval még 2200 elõtt.

A poén, hogy a FOX az A:CM játékok hivatalos folytatásként kezeli, azaz a története filmekkel egyen rangú. (míg a feljebb említett könyvek hivatalos könyvek ám... lényeg, hogy a Fox leszarja, hogy már szétbaszták a kanont.) Ám a játékban a bolygón még több tucat alien rohangál ha nem több száz... ergo nagyon nem passzol már megint a negyedik filmmel...

17- évig tartott földi uralom? Nem semmi... Ezt nem is tudtam. Ha lenne egy kis esze akkor a föld bukását filmesítették volna meg a AvP2 nevû tininyál helyett.
Sajna nincs. És tényleg kár, hogy kb. egy oldalban az egész egy éves háborúskodást elintézik. Utána meg a 17 éves földi idegen uralomról meg kb. nincs is érdemi könyv. Háború elõtt és után játszódik kb. minden könyv. AvP: Háború könyvben is csak egy mondatban említik a földi háborút.

AvP2 játékhoz annó készült egy mód a könyvek alapján és a földi dolgokat dolgozta volna fel. Akkor az is kukába került?

Ja igen az Idegenek a Földön könyv. Milyen kár, hogy a könyvben csak mint mellékszál volt benne az idegenek földi álmokfutása. Maga a fõszál meg csak valami n+1 "kudarcba fulladt árulással fûszerezett expedíció" stílusú volt.

Nincs olyan könyv ami ezt jobban kitárgyalja?
Eljutnak és az emberiség több mint fele kipurcan. Második könyvben meg szóvá is teszik, hogy "Ilyenek védték a Földet?"

Ismerõs. Társakkal együtt 5-en lõjük az ellent de persze valahogy mindig csak én tudom lelõni a xenomorfokat.

Ha ilyen teljesítményt nyújtanak a föld legjobb tengerészgyalogosai akkor az isten irgalmazzon az emberiségnek, ha az alienek valaha is eljutnak a földre. 😊
Maxtreme
szerintem egy alapjáraton ennyire sötét játéknál nem biztos hogy sokat nyom a latba 😊

A legújabb patch a multit egészíti ki azért ekkora.
A SSAO azért sokat dobhat a megjelenésen. Meglátjuk a végeredmény mi lesz ebbõl 😄

Maxtreme
jepp, elvileg SSAO-t ad hozzá, ennyi.

Azért bárki bármit is mond: a GearBox láthatóan próbálja kiköszörülni a csorbát. Persze a szégyen már marad, de legalább próbálnak kihozni mégis valami elfogadhatót. Állítólag az új patch is javítja a grafikát.

Shep
Aha, akkor már új játékot írtak ezek szerint 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja az elég mocskos rész, párszor én is nekikezdtem mire sikerült, mák is kell hozzá.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A tegnapi patchet meg a Bughunt DLC-t is beleszámolva kb. 10-11 GB összesen. Az alap kiadás meg kb. 6 GB.

Maxtreme
egyébként azt hiszem már 10 gigánál járunk. <#idiota>
Most a napokban is jött valami 5.2gb-s.

Maxtreme
tartsuk az állást kb 3 percen keresztül, kb ömlenek, és teleportálnak rád az alienek.
Utána meg jött a bika módjára feléd rohanó idióta, amibe kb 600 golyó kellett, na itt már kezdte a játék betenni a kaput.
A biztosítékot az vágta ki mikor a hajóról le kellett szerelgetni a tankolótömlõket, és kb 420-an jöttek rád, miközben az értelmes társak csak néztek okosan, de közbeavatkozni minek is.

Shep
Na mi akasztott ki? Volt benne pár tetû rész 😊 Amúgy most hány gigányi patch van már?

Maxtreme
Meg idegbajos lennék ha ezért az elbaszott szarért pénzt adtam volna anno. 😊

Ennél még az elõd is jobban sikerült, pedig az sem volt egy mestermû, sõõt.

Misszionárus lettél 😄
Maxtreme
Még egy ekkora ótvar szánalmas szemetet mint ez a játék.
A 8. missziónál köszönöm elég is volt belõle.

Ne reménykedj nagyon.
Van javulás ott is. Összegezve: az összes patch után azért már jobb az összkép mint az alap kiadásnál. A magyarítás is megkapta a javítást. A v1.1 már letölthetõ innen: http://www.stoppos.blogja.net/

Maxtreme
szerintem valamivel az is jobb lett.

tomsolo
Mikor kínszenvedve végigvittem anno, a végén szó szerint röhögõ görcsöt kaptam, annyira igénytelen lett:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

elmentek... azt jó van.<#idiota>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Animációk javultak, vagy még mindig méd in 2000?

wesker24
Nah a végén még kénytelen leszek én is beszerezni xD
Maxtreme
Egész jól szét lehet pimpelni a grafikát 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sweetfx + official hd textura pack + 4xmsAA + 4x spare grid supersampling AA + 16XAF + quality ambient occlusion + unofficial hd texture pack- <#idiota>

Egyébként a hivatalos javítások hatására kezd egész játszató lenni. Többek között sokat javult az AI is.

Idõvel úgyis mindenki megissza a saját levét. Csak 5 kamu videó volt, ami feliratos volt magyarul is.
gabe paul logan
Én nem értem a gbx-et, sem a segát sem...most ok h perelhetnek ide,oda védhetik a sega is akár a gbx-et, a gbx is magát, de miért kell kötni az ebet a karóhoz?
A sega nagy, jó multú cég, ha van esze ráver mindent a gbx-ra. A gbx meg nemtom mire veri a mellét, mikor egy épkézláb játékot nem gyártott le soha, szal a már most gyatra nívóját még alacsonyabb szintre vágja azzal, hogy õ leszarja, hogy megbíznak-e benne a vásárlói. ??? WTF Nem csak csalók, hanem hülyék is. Nem hogy elvinnék a balhét, beismernék most az egyszer, hogy legalább a borderlands-et tovább vásárolja mindenki, mert nemtom ki a faszom vásárolna olyantól, aki lenézi a vásárló intelligenciáját azzal h a képébe röhög.

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

grebber
Na akkor végigsanyargatom rajta a testem megint!

Next PC upgrade: 2022

Viszont elkészült a játék magyarítása is! 😊

grebber
Csõdöt jelent a TimeGate...

Ne már pedig annyira várom a folytatást <#idiota>

gabe paul logan
az a "film grain" nevû effektõl van, amitõl teszem hozzá sokkal hangulatosabb a játék, amolyan vhs-es aliens hangulatot ad neki és sok tompa grafikai elemet elrejt, a Silent Hillben is alkalmazták, amúgy a settings menü alatt ki-be lehet kapcsolni

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Fehercsoki
Max ha valaki gyûjti az alienes dolgokat akkor a CE tartalma mehet a polcra...

Fehercsoki
Én biztos nem adnék ki ennyit sem érte. Úgysem játszok vele.

wesker24
Én igyis venném simán csak nem vagyok Pesti ez van !
Fehercsoki
Playit-en 2k a normal 5k a CE😄 Szerintem még így is maradni fog nekik...

Az update 2-ben végre ki lehet kapcsolni azt a bosszantó szemcsés film grain effektet 😄

grebber
Leértékelték ezt a fost!

CDG-ban 4990 a limited és 9990 a CE!

Akit érdekel, már ha érdekel.

A magyar GameStar szerint javítanak még a játékmeneten, a grafikán és az AI-n és az adatvédelmen a 4 GB-os frissítésen felül.
Egy kis nosztalgiaként;

Az a DEMO Unreal Engine 3-at használt, ez meg valami keverék enginet. Red Ring néven, amiben persze biztos Unreal Engine 3 kódrészlet is megbújik, de amit a DEMO-ban láttál az UE3-ra utal (effektek, megvilágítás = összkép)

Fel lehet ismerni már annyi játékot licenszeltek vele és még fognak is.
alma2
hm, nekem az nem tiszta, hogy az a demo verzio amivel jatszanak, miert nez ki sokkal, de sokkal jobban mint a legujabb patch-el is akar.
fejleszto csere volt, vagy mi a fene?

szerintem

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni ? Mert megakadtam az elsõ küldetésnél.
Amikor Keyes-t kell levágni az Alien trutyiról és kiugrik a falból/mögül egy xeno ,ott amikor az rámveti magát hiába nyomom az E betût semmit sem csinál és felnyársal az a dög -.-" Tök8, hogy folyamatosan vagy gyorsan nyomogatva tapadok az E betûre semmit sem csinál és kezdhetem elõrõl. Már 6-szor próbáltam de nem jövök rá mit rontok el :/
Hiába jó a grafika a játék közben olyan heves ásítórohamokat kapok, hogy majd kiugrik az állkapcám. Ez a játék UNALMAS. Nem hiszem hogy akár 5 percet megugrott a pulzusom, vagy magával ragadott volna a történet/hangulat a 6 óra alatt.
Bár ne hallottam volna róla xD
Cumshot
😊 Crytek elõszeretettel fejlesztett régebben a jövõ számítógépeire. Far Cry 1 a kor legszebb játéka volt, talán az Oblivion megjelenéséig semmi sem ért a nyomába.
Crysis pedig már 6 éves, de még ma is a legszebb játékok között tartják számon.

i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X

Jól van na - mindenre lehet pro és kontra érvet felhozni 😊 A 2004-es Far Cry-t meg az átlag 2004-es PC nem tudta maximális grafikán futtatni 😄
Persze tudom, hogy az ACM grafikája messze nem érte el a mai elvárt szintet.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition