OFF topik
 • Katarn576
  #1639
  Üdv mindenkinek.
  Én is szeretnék pár szót mondani eme "játékról".
  Tömören: ez egy rakás szar.
  Amióta bejelentették a játékot, azóta számoltam a napokat, hónapokat, és előre örültem, hogy esetleg ez is olyan, vagy talán még jobban paráztatós lesz, mint az AVP2 játék. Most itt van a gépemen, játszok vele, és azt kell mondanom, hogy ez a játéktörténelem talán legnagyobb bukása. A grafikát még elnézem, bár való igaz, abszolút nem 2013-as színvonal, de számomra soha nem volt mérvadó egyik játéknál sem a grafika, ha maga a játékmenete kárpótolt ezért. Ugyanakkor, ennél a játéknál sajnos még az a bizonyos játékmenet, a tömény adrenalin, a para és a feszültség sincs meg. Megyek előre és darálom le az alieneket, amik bár nem emberi lények, azért kaphattak volna némi mesterséges intelligenciát. A textúrák valóban el vannak cseszve, de szerintem ez annak tudható be, hogy magát a motort sem rakták össze jól.
  Egyik szép példa erre, amikor leszakadt alattam egy palló, és egy alien pofájába bámultam. Sörétes puskával fejbe durrantottam, és mi fogadott? LILA!!!! színe volt a szét lőtt fejnek. Csak annak. A test többi része ugyanúgy textúrázott maradt. Teljesen olyan volt az egész, mintha egy lila színű karamellel öntötték volna le a szörny szét lőtt fejét :)
  Szerencsére csak egyszer fordult elő ilyen, de azért elég vicces volt.
  Volt szerencsém látni youtube-on a játék demoját, amit mostanában sok helyre be másoltak, amolyan 'ilyennek kellett volna lennie' demonstrációként.
  Hát mit ne mondjak, ég és föld a kettő között a különbség. Abban a videóban jobban el tudom hinni hogy Unreal 3-as motor hajtja a játékot.
  Rettenetesen sajnálom hogy ez egy rakás hulladék lett, pedig isten bizony, hogy be akartam ruházni egy Collector változatba. Hááát jobban tettem hogy mégsem engedtem a sötét oldal csábításának.
  Én csak azt üzenném a Gearbox-nak, hogy tessék vissza adni a licencet a Monolith-os csapatnak. Az ő paráztatós HORROR hangulat faktorukkal (AVP2), valamint a Rebellionos srácok által készített Asura (ami 1000-szer jobb ennél a lebutított, kiherélt unreal 3 engine-nél) motorral (2010-es AVP), talán ez a giga bukás nem jött volna össze.

  Gratulálok Gearbox, ezt megint el kurtátok.

  Pozitívum: az nem sok van, talán a hangokat tudnám azért ide sorolni. A fegyverek hangja például nagyon jó lett. Egy az egyben a filmből lett át rakva. Ja és jobban, és gyorsabban fut a gépen mint egy ősrégi DOS-os játék

  Negatívum: Az egész játék sajnos

  Értékelésem: 5/10