OFF topik
  • W B
    #1523
    Nos. A Sulacot elbaszták. Olyan ütegeket tettek rá, mik eredetileg nincsenek, sőt nem is léteznek. Vannak ugye ilyen szállítmányozási utak vagy mik a játékban, azok sem léteznek. 3 létfenntartó berendezés van a játékban 4 helyet.
    A másik, ami lehet az én hibám, hogy sosem tudtam, hogy hol vagyok a hajón, így lehet, hogy jó helyen van a generátor, de lehet, hogy totálisan sz*r helyen. A hajó hídja irreálisan nagy. Hajót egy ember is eltudja vezetni, sőt igazából teljesen automatikusra is be lehet állítani némi számítógépes tapasztalattal. (Csatát is meg csinálja automatikusan, ha kell.)
    Conestoga alap felszereltséggel 90 embert képes szállítani és azok ellátmányát, 4 járművet (ha jól emlékszem, ez típus függő, mert a Marlow és Melville eltérnek a sima Conestogától, mint amilyen a Sulaco.) és 2 leszállóhajót, de van még 10 másik dokkja, ami inkább utánpótlásra való, de lehet azokban is légi járművet szállítani, de azok pl. APC-t ott nem tudnak felvenni. (Egyik ilyen dokk szerepel is a játékban.)
    Ellátmány, és járművek, űrrepülők stb. nélkül a Conestoga 2000 embert tud befogadni, de ekkor élelem sem nagyon van.
    Játékban lévő Sulaco egyes belső tere irreálisan nagyok, míg a többi irreálisan kicsi. Pl. ama dokk ahol Bishop alsó teste van és Riply kidobta a királynőt, na az irreálisan kicsi, úgy mint az ott lévő öltözők.

    Továbbá a Hicks nem tudott semmilyen másik hullát be tenni a kapszulába, mert nem volt másik hulla. Csak ők mentek oda és csak hárman élték túl. (Meg Bishop)
    Ha meg azzal jönnének a készítők, hogy régebbről volt ott hulla... akkor az kinek a hullája? Egyenesen a Földtől jöttek. Lett volna idő kidobni a Gateway állomáson a hullát. Tehát ez az egész Hicks él, mert másik ember hullája van az Alien3-ban... elég szar. Battlestar galactica írói írták a forgatókönyvet? Akkor elég szar sorozat lehet az. (Vagy az film?)